E8500, P5QPro, 2x2GB Geil Ultra @800MHz, 4-4-4-12, Ati 2600XT 256MB DDR4 800/2200 i napajanje Chieftec GPS na kome pise 650W.
Pa, prvo me zanima da li je neko vec probao i da li bi ovo napajanje moglo da izdrzi jednu onakvu graficku ?
I, da li, zavisno od proizvodjaca, ima velikih oscilacija u kvalitetu izrade ?
Koja je `best buy` ?
I, da li bi moju zelju za trenutnim igranjem `svega` na 1600x1200 mogla da ispuni i Ati4850 ? Jer bi mi ustedela 100-150 eura razlike u ceni i mozda jos oko 100 eura ako napajanje nije u stanju da to izdrzi, a iskreno, ja nisam bas gadljiv na pare...
specijalno vozilo za otpusenje svih vrsta kanalizacija kao i cisterna za crpljenje fekalnih i otpadnih voda
Ako nece taj chifut onda ce moj LCPower sigurno te ako zelis da pristedis javi se za razmenu...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Trenutnu konfiguraciju cine :: :: E8500, :: P5QPro, :: 2x2GB Geil Ultra @800MHz, 4-4-4-12 :: Ati 2600XT 256MB DDR4 800/220 :: i napajanje Chieftec GPS na kome pise 650W :: :: Pa, prvo me zanima da li je neko vec probao i da li bi ovo napajanje moglo da izdrzi jednu onakvu graficku :: :: I, da li, zavisno od proizvodjaca, ima velikih oscilacija u kvalitetu izrade ? :: :: Koja je `best buy` :: :: I, da li bi moju zelju za trenutnim igranjem `svega` na 1600x1200 mogla da ispuni i Ati4850 ? Jer bi mi ustedela 100-150 eura razlike u ceni i mozda jos oko 100 eura ako napajanje nije u stanju da to izdrzi, a iskreno, ja nisam bas gadljiv na pare.. :: :: :: :: specijalno vozilo za otpusenje svih vrsta kanalizacija kao i cisterna za crpljenje fekalnih i otpadnih voda
a graficka je extra (mislim naravno svaki ciga fali svoga konja) ja imam asus 260-ku top izdanje i radi super a napajanje je 600W (na tom napajanju je bila i oc-ovana i ona i cpu)
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.