3DMARK 05 7040 poena sa 8.10 cat. klukuje se extra ja je guram na 750/1000 i tad ima nekih 7700 pa ti vidi da li ti se isplati da je uzimash. Inace ako je uzmes nemoj da stavljas drivere sa prateceg diska, vec gore pomenuti.
Radice odlicno mozes staviti i omega drajvere,e sad sta nevalja imas barton kao i ja,neces moci da pokreces igrice koje zahtevaju sse2 instrukcije na primer meni vazan cod4 ili cod5 a grafika bi ti terala fino ,to je do procesora,verovatno sve vise igara ce zahtevati a ok je kupovati lepo je terati neke igre kako treba.Poz
Mislim da ti se ne isplati kupovina ma koje jace kartice Tvoja plocha podrzava AGP 2.0 , ispravi me ako gresim a mislim da su nove kartice pravljene za AGP 3.0 standard. Razlika je u naponima. 2.0 napaja karticu ,ako se dobro secam, sa 1.5V a 3.0 je pravljena za 0.8V, mada moze da radi i na 1.5V, nece pregoreti ali vise nece biti 8X vec se sama spusta na 4X. Uglavnom, ja sam posle kupovine Gf 7600gs AGP 3.0 morao da menjam i plocu Asus a7n8x koja je bila AGP 2.0, jer mi se komp restartovao. Dakle, mozda ti sistem sa novom kartom postane nestabilan a dobri stari Barton nikako nece moci da isprati tu grafiku...
Tacno je da mi ploca podrzava AGP 2.0,e sad nisam imao pojma da su nove graficke na AGP 3.0 standardu. Provericu na kom standardu je ova karta pa ako je na 3.0 odustacu od ulaganja u staru masinu. Pozz
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.