Sapphire je skuplja od expertvision, da li je i bolja ? Koliko sam video Palit-ova je neshto izmenjena ali je chip pretpostavljam isti. Koja je bolji izbor? Ostatak konfiguracije Gigabyte 780g ds3h, x2 5000, 2Gb ddr2 800mhz, Ocz 500w stealth extreme
Prvo Palit. Dobar je i Safirko, ali prvo juri Palit-a. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Nećeš sigurno pogrešiti. I ako na Gainwarda naletiš slobodno ga pazari. Ako ne nađeš neki od ova dva. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Iz vashih odgovora zakljuchujem da necu pogreshiti bilo kojeg proizvodjacha da izaberem :: Mishljenja vas trojice su sasvim dovoljna
:: :: Nećeš sigurno pogrešiti. I ako na Gainwarda naletiš slobodno ga pazari. Ako ne nađeš neki od ova dva :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Iz vashih odgovora zakljuchujem da necu pogreshiti bilo kojeg proizvodjacha da izaberem :: :: Mishljenja vas trojice su sasvim dovoljna
Oni dobijaju najbolje cipove od DAAMIT pa se vrlo cesto mogu poterati i na dosta visim klokovima bez ikakvih izmena (npr u 2900Pro su stavljali ispravne cipove za 2900XT, a ne one koji nisu mogli da izdrze veci takt XTa)
Ja imam Gainward-a, gledaj ako ima neka sa jacim kulerom od ovog fabrickog, jer se kreje ko nenormalna, na 100% fan-a 50 stepeni, a onaj GTX260 obican 35-40!!!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.