kako povezati za najbolji lajstung?? Imam i neke adaptere sa vga na dvi(to ide iz kompa) i ukljucio sam u monitor vga.???? Sve sljaka ali se pitam da li je to ok??. Hvala i izvinite na smaranju!!!
I jos samo jedno pitanjce:`Najmanji nero za vistu?Gde??Moze na pm!!
Taj monitor vezi na DVI (bez adaptera tipa DSUB-15pin), dakle DVI2DVI, to je kabl sa onim sirim (belim) konektorima, dakle nije obican analogni VGA
- - - - - - - - - A N G E L - - - - - - - - -
:: naravno,kablom,ali pitanje je sledece :: Imam LG FLATRON 2452T i graficku ati radeon hd 4850 .Na izlazu graficke su 2 izlaza :: http://mediang.gameswelt.net/public/images/200807/3f0b66196c1d4d15e2df091c8983d25e.jp :: :: kako povezati za najbolji lajstung? :: Imam i neke adaptere sa vga na dvi(to ide iz kompa) i ukljucio sam u monitor vga.??? :: Sve sljaka ali se pitam da li je to ok?? :: Hvala i izvinite na smaranju!! :: :: :: I jos samo jedno pitanjce:`Najmanji nero za vistu?Gde??Moze na pm!!
Na grafickoj imas dva DVI izlaza i ako u monitoru imas DVI ulaz obavezno ukljuci u njega.... Ako nemas onda upotrebi konektor za izlaz sa graficke i povezi na VGA... mkukic
Nemoj sebi komplikovati život. DVI kablom poveži monitor na DVI ulaz u grafičkoj. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.