Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
ATI HD 3850 i Catalist 8.10
STRANA 1 OD 1
skid ATI HD 3850 i Catalist 8.10 14.11.2008. 22:51 T13195

status: user
broj poruka: 179
Pozdrav svima
Opet problem. U jednom od postova neko je pitao kako ručno da podesi broj obrtaja ventilatora na grafi sa catalist 8.10 drajverima. Odgovor koji je usledio (i očigldno bio tačan) je da u ATI overdrive čekira `Enable manual fan control` ili nešto slično. E sad, problem je što ja u istoj verziji drajvera nemam tu opciju. Malo sam zbunjen. Da li moja grafa (ASUS HD3850 Magic) uopšte podržava tu pciju.
Ah da, da ne otvaram još jednu temu, čime je najbolje brisati LCD monitre.

Pozdrav svima i unapred hvala
Skid
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MyDoom Auuu brate al ste dosadni... 14.11.2008. 23:18 #79388

broj poruka: 553
Pa bilo je sto tema u kojima pise sa cime treba brisati monitor!
A da ti nije grafika SILENT mozda pa zato nemas tu opciju? :)

Men are but flesh and blood.They know their doom, but not the hour

Dragg re 14.11.2008. 23:21 #79390

broj poruka: 2270
Nemam pojma kako rade opciju u CCCu. Ja ga nisam ni instalirao i ne preporučujem ga ni tebi jer ATT sasvim lepo radi i OC i overvolt i fan control na 3850 i to sa 8.10 driverom. TO je verzija 1.6.9 beta, prethodne ne rade sa 3850. Ne postoji silent 3850.

Saske ... 14.11.2008. 23:36 #79391

broj poruka: 1117
probaj sa Riva Tuner-om...overklok, vent i sve ostalo sto moze da ti padne na pamet...program je nenadjebiv...doduse vise naklonjen nVidia grafikama al sta je tu je...
a ako ti je doticni previse komplikovan, probaj Ati Tool pa dugme Properties pa chekiras Fan Settings...

Overclocking is the way of life!!!

skar to si u pravu 15.11.2008. 08:20 #79415

broj poruka: 3992
nemam ni ja tu opciju,bas pre neki dan sam instalirao 8.11 i ceprkao po catalistu ali nema,pa sam instalirao riva tuner i lepo nastelovao

DmasteRNo1 Ma ima... 15.11.2008. 09:08 #79420

broj poruka: 6102
samo joj je uključen kloking divajs, pa je ne vidite. Šalim se, naravno. I ja sam isntalirao sa 8.10 katalistom kontrol centar, kako bih našao to opciju, ako ikada zatreba, ali mi nešto nije pošlo za rukom. To je inače, valjda, prvi put da sam instalirao kontrol centar, od kada sam kupio prvu ATI-jevu karticu pre 3 i po godine. Koristim ATT i po potrebi Riva Tuner. Tako da za CC-om nisam imao potrebe.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs