Interesuje me da li je neko imao iskustva sa ovim monitorima, i kako su se pokazali. Posebno me zanima njihova izdrzljivost u smislu dugotrajnosti rada...
Ima jedna stara digitalna srpska poslovica koja danas vredi kod jeftinih proizvoda ali ne vredi kod skupih (šteta), a glasi: Kol`ko para, tol`ko muzike.
:: Ima jedna stara digitalna srpska poslovica koja danas vredi kod jeftinih proizvoda ali ne vredi kod skupih (šteta), a glasi :: Kol`ko para, tol`ko muzike
Hteo sam da kazem da sad kad se chak i 19``-ica moze naci po ceni od malo vishe od 300 evra, suludo je kupovati tako neshto.
a mozda mu neko daje za dz ili kupuje polovan za neki nebitan komp zasto onda da daje velike pare za nepotrebno ja sam uzeo sestri polovni philips 15icu jer njoj bolje ni ne treba a meni naravno 17 Licence to kill
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.