Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Samsung Syincmaster 940N
STRANA 1 OD 1
skid Samsung Syincmaster 940N 12.11.2008. 18:50 T13149

status: user
broj poruka: 179
Pozdrav svima
Ukazala mi se prilika da povoljno uzmem pomenuti monitor. Međutim imam jednu nedoumicu. Naime na sajtu proizvođača je navedeno da odziv ovog monitora 5 ms. Na svim ostalim sajtovima kako domaćim tako i straim piše da je odziv 8 ms.
Molio bih nekoga ko ima pomenuti monitor da mi odgovori koji od ova dva podatka su tačni.
Hvala unapred i veliki pozdrav svima.
Skid
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pufi RE 12.11.2008. 18:57 #79159

broj poruka: 2196
ti nema sanse da primetis da li je monitorov odziv 8MS ili 5MS ja sam davno imao taj monitor i trebalo bi da je 8MS,940BW ima 5MS

BIOSTAR THE WAY OF LIFE

Vaskev re 12.11.2008. 19:00 #79161

broj poruka: 1673
Koliko se secam kada sam ga kupovao u deklaraciji je bilo 8ms, e sad mozda je tu fora sa black-white i grey to grey (ili tako nesto) deklaracijom koja je skratila vreme odziva u marketinske svrhe za one koji ne citaju pazljivo sitna slovca. Inace i 8ms je dovoljno da pri gledanju filmova ne dolazi do duhova i sl.

JOSILENKO Odziv je 8ms koliko ja znam 12.11.2008. 19:56 #79168

broj poruka: 1013
Imao sam ga 2 godine, daje prirodne boje i odlicnu sliku. Odziv je 8ms koliko ja znam, ali ne mora to da te brine, jednostavno ne mozes da primetis kasnjenej. Ako je jeftin uzimaj ga. Jedina mana je sto nema DVI, pa ces imati problema kad blue ray postane standard
JOLE

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
nikolajev Zamrznuti pixel 12.11.2008. 21:43 #79176

broj poruka: 284

Na poslu imam pomenuti monitor. Slika nije loša- bolja je nego na LG monitorima iz iste klase, bez DVI priključka. Medjutim vrlo brzo posle kupovine pojavio se jedan zamrznuti pixel, koji me uzasno nervira. Ali ako je jako povoljan...?
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs