:: :: Novije grafičke kartice uglavnom nemaju problema sa starijim AGP standardima. Ja recimo imam FX5500 AGP u ABIT BX-133 RAID ploči i radi bez problema :: :: Izbegavaj matore grafičke na nove ploče :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. ::
Prosto covek voli da svira qu*cu, to je cudo jedno...ja sam svoj voodoo5 5500 AGP 2x ubadao u Abit IC7-MAX i sve je radilo normalno...to o cemu ti pricas je manje-vise u domenu naucne fantastike, ako ne znas kako funkcionise odredjeni elektronski sklop onda nemoj da drvis i da se izlupetavas...ajd` uzdravlje
P.S. Ocito nisi imao kontakata bliske vrste sa VLSI sistemima i VHDL razvojnim alatom...to je a pro po tvojeg predjasnjeg ispucavanja
- A N G E L -
:: :: :: :: :: :: :: Novije grafičke kartice uglavnom nemaju problema sa starijim AGP standardima. Ja recimo imam FX5500 AGP u ABIT BX-133 RAID ploči i radi bez problema :: :: :: :: Izbegavaj matore grafičke na nove ploče :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: u specifikacijama (ako je to onaj link gore u pitanju pise: :: AGP 8X support (AGP 8X/4X compliant) :: tj ovaj :: http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=1&model=484&l1=2&l2=7&l3=140&l4= :: dakle 1,5V i 0,8V je podrzan :: a nesto 3,3V bi moglo nesto da zasmrdi (ploca sa AGP 1x ili 2x)
:: Prosto covek voli da svira qu*cu, to je cudo jedno...ja sam svoj voodoo5 5500 AGP 2x ubadao u Abit IC7-MAX i sve je radilo normalno...to o cemu ti pricas je manje-vise u domenu naucne fantastike, ako ne znas kako funkcionise odredjeni elektronski sklop onda nemoj da drvis i da se izlupetavas...ajd` uzdravlj :: :: P.S. Ocito nisi imao kontakata bliske vrste sa VLSI sistemima i VHDL razvojnim alatom...to je a pro po tvojeg predjasnjeg ispucavanj
odgovor sasvim na tvom `nivou` maticna poloca koju pominjes ic-7 max ne `vari` 3,3V
ATTENTION: This motherboard does not support 3,3V AGP cards. Use only 1,5V ili 0,8V AGP cards.
naravoucenije: a) eto i proizvodjaci nemaju pojma sta proizvode,verovatno zato nisu sa naseg ETF-a ni oni ocito nisu imali kontakata bliske vrste sa VLSI sistemima i VHDL razvojnim alatom b) eto ti lazes samo zbog toga da bi tamo neko ispao glup. c) ova napomena postoji na mnogim novim plocama, (ali ko, bre, moze da cita te manuale) d) ja sam sa ETF-a i ako spalim nekom plocu objasnicu mu da je to bio Gigabyte pa da zbog toga ne valja (ako je Abit u pitanju onda je verovatno proizveden u Gigabytovoj fabrici ali potpisan kao Abit)
Hehehe, ako mislis traziti greske (arpanet preteca interneta hehehe, darpa je noviji naziv)...so true that hurts...no hard feelings dude...i`ll have no further comments...best wishes
- A N G E L -
:: :: :: ovo kucam samo da poslednja poruka ne bi mogla da se obris :: :: ::
hvala na prepravci moje poslednje poruke, da li od strane tebe ili od strane administracije, ali ne mozes svoje obrisati, ali stvar je sledecem Vidim da i dalje pricas kako si `vozio` 3,3V na IC7 MAX3 i to tako javno lazes. tebra, voodo 5 ne moze ni da se ubode u doticnu plocu. koji si ti papak.
:: nego primitivizam koji ispoljava :: pogresno si protumacio, kao i obicno :: :: JESI LI SIGURAN DA NE MOGU DA OBRISEM SVOJ POSLEDNJI POST?? :: :: think again :)) mogu biti ja ja, mogu biti ti ili bilo ko...lucky me...peace :: :: MACHIN :: ::
sta sada sa ovim novim laganjem? e, tebra koji si ti idi-dodji JOT ako lazes, lazi nesto sto se ne moze provaliti mogucnost da se ubode AGP 1x i 2x u AGP 8x je izuzetno retka zbog toga sto je obicno fizicki nemoguce, ali ti si super glupa MACHINE, pa to mozes...
Pa ti covece ni ne znas kako slotovi izgledaju, ziva bruka!!! SVI (braon) AGP slotovi imaju iste DIMEZNIJE (osim PRO kojeg je furao Asus zbog napajanja ali je kompatabilan sa AGP 4x). Drug je vozio taj engineering sample (koji sam i ja imao do skora) na V5 5500 na IC7, ona naravno fizicki staje u slot jer je to AGP specifikacija i ako odgovaraju preckice, radi kao AGP 2x a ima za napajanje 1 molex, kao i 2 chipa, isto moze i sa V5 6000. Toliko o faktima, a sada...slotovi nisu uvek uradjeni u `keyed` fazonu...meni je V5 na 3.3V key a sve ploce u koje je isla nisu imali preckice koje bi sprecile ulazak (isprva ni to nisi primetio) ili je pak taj V5 imao key na konetkoru koji odgovara 1.5V signalu...rekao bih ti odmah da je pored mene, ali nije..pa ne znam sta je bio slucaj od ta 2...ili pak V-mod
Mogao sam obrisati svoj post i tvoje takodje, ali nisam jer nije u redu...nemam nameru da se nadalje prepucavam sa tobom...nadji si sebi devojku...vidi se da ti treba...ili pak bavljenje IT-segmentom zameni cuvanjem ovaca...kazu da je dobor za zivce :))
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.