Da li smeta kuleru na grafickoj i koji je najbolji dzojstik
STRANA 1 OD 1
gile23
Da li smeta kuleru na grafickoj i koji je najbolji dzojstik
10.11.2008. 22:56
T13114
status: user broj poruka: 9121
Da li smeta kuleru na grafickoj kad se vrti konstantno na 50%, ako smeta koliko je ozbiljno to. Graficka u pitanju je HD4850. I koji je najbolji dzojstik u cenovnom rangu do 3500 dinara za PC, Logitech Chill Stream mislim da nije los, cena mu je oko 3000 dinara, ali najbitnije mi je da moze da hladi ruke. Unapred zahvalan!
Logitech Cordless Rumblepad II je (sto bi vi mladi rekli) vrh!!!
Imam dva komada i odlicno sljakaju, najvise volim kada se udobno zavalim ispred LCD-a i svoju suprugu gledam kako se (nesputano kablovima) bacaka levo desno sa sve ovim gamepad-om (ovo nije dzojstik!) pokusavajuci da me pobedi u Virtua Tenisu 3 ili dok gledam kuma kako slaze face dok u Devil May Cry 4 do granice bola lupa palcevima po dugmicima na ovom gamepad-u!!!
Nece mu ta brzina ništa smetati. Sa Logitech ChillStream-om nema greške. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Hvala imao sam ja dzojstik od 5 evra ali sad hocu nesto ipak malo bolje, uzecu Chillstream. Hvala ti Bax na info-u za kuler za graficku. Hvala svima!!!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.