povezao sam pc sa tv-om i sve je bilo u redu do pre nedelju dana.slika se pokvarila jako je losa i crvenkasta.proverio sam kabal ali je on u redu.sta moze da bude problem?drajveri ili nesto drugo?
Pa recimo za pocetak kazes koja je graficka i na koju foru si povezao... Koaksialni ili svideo... Kako ti ulazi u tv? Meni ulazi preko skarta koji je uzasna budzevina i sve to perfektno funkcionise preko 10 metara kabla koji se koristi za auto akustiku ( od cd-a do gepeka u kome je pojacalo...) Konektori su pozlaceni, kabl silikonac a placen ispod 500 dindzi! BG elektronik u bulevaru kod tasa.
Postoji podešavanje, prilagođavanje i prepoznavanje izlaznog uređaja (tv-a) u drajverima kartica... čijeg proizvođača čipa nisi naveo, pomoću kojeg se može popraviti ali i izazvati to što ti se desilo. Problem inače, izgleda kao nekvalitetni kabl, pa pošto je do sada radio, možda je malo zgnječen, secnut ili uvrnut u međuvremenu, a ako nije, onda je podešavanje opcija u drajverima rešenje... da, ako je tv i dalje ok... ako grafička nije u otkaznom roku itd...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.