drug juce kupio novi komp.,instaliran je Win. svi programi,sve lepo radi,ali hteli smo malo da igrice(NEKI LJUDI NIKAD NE ODRASTU) kada krene instalacija igrica izadje text:The NVIDIA Error:The NVIDIA Setup program could not locate any druvers that are compatible with yuor current hardwarw....Pretpostavljam da je neki problem sa drjverima(mozda i gresim),instalirani su drajveri koji su dosli uz graficku 8600GT. PLS,ukratko o problem i resenju!!!!
STA CES KAD NEKE STVARI MORAS DA UCIS POD STARE DANE!!!
A mogao si prvo skinuti sa neta neki drugi drajver,pa reinstalirati stare drajvere,ocistiti sistem sa nekim driver cleaner-om,pa instalirati nove drajvere,pa ako i posle toga ne radi,onda postavi temu ne Berzi!!!
VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
:: drug juce kupio novi komp.,instaliran je Win. svi programi,sve lepo radi,ali hteli smo malo da igrice(NEKI LJUDI NIKAD NE ODRASTU) kada krene instalacija igrica izadje text:The NVIDIA Error:The NVIDIA Setup program could not locate any druvers that are compatible with yuor current hardwarw....Pretpostavljam da je neki problem sa drjverima(mozda i gresim),instalirani su drajveri koji su dosli uz graficku 8600GT :: PLS,ukratko o problem i resenju!!! :: :: STA CES KAD NEKE STVARI MORAS DA UCIS POD STARE DANE!!! :: :: SVIM DOBRIM LJUDIMA DOBRE VOLJE HVALA!!! :: :: :: Mlogo znatizeljan tip???
@doca80: Čovek je u rebusu a i ja sam posle ovog pitanja.
Polako......jesi imao instalirane drajvere za 8600GT sa CD-a ili si imao problem njih da instaliraš ? Takve stvari se obično dešavaju ako je drajver već postojao ili je bila grafička kartica drugog proizviđača u mašini (ATI npr.). _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Nisam sve napisao,malo malo pa neko smara na poslu!!!!! Nova je placa MSI SAM 2...,nov je CPU AMD,Nova je graf 8600gt Sve instalirano,kako da kazem,od pocetka,Win. drajveri KOJI DOLAZE UZ GRAF.....SVE Komp lepo radi,svi programi lepo rade,ali kao sto sam napisao,kad treba da se instaliraju igrice pise gore naveddeno
To je očigledno neki problem sa Temp folderom. Očisti ga pa probaj setup-ove ponovo. Ako je vista: C:UsersBaneAppDataLocalTemp
Ako je XP C:Documents and SettingsimeuseraLocal SettingsTemp _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Nisam sve napisao,malo malo pa neko smara na poslu!!!! :: Nova je placa MSI SAM 2...,nov je CPU AMD,Nova je graf 8600g :: Sve instalirano,kako da kazem,od pocetka,Win. drajveri KOJI DOLAZE UZ GRAF.....SV :: Komp lepo radi,svi programi lepo rade,ali kao sto sam napisao,kad treba da se instaliraju igrice pise gore navedden :: :: :: Mlogo znatizeljan tip?? :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.