Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
zna li neko nesto o ovoj kartici?
STRANA 1 OD 1
Mixx zna li neko nesto o ovoj kartici? 04.11.2008. 18:23 T12986

status: user
broj poruka: 2931

http://www.hardwarezone.com/ourvoice/blog/in_the_zone/spotlight/2008/06/05/Spotlight-Asus-MA3850M-A-Strange-Looking-Godsend

propustio sam priliku da je kupim polovnu za 6000 din, ne znam dal da zalim i proklinjem sudbu kletu?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Slavuj ... 04.11.2008. 18:28 #78042

broj poruka: 2236
O, da. Vrlo.

Када сви мисле исто, значи да нико не мисли довољно

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
shone79 re: zna li neko nesto o ovoj kartici 04.11.2008. 18:31 #78045

broj poruka: 142
U prvom trenutku sam pomislio da je to ona cuvena asusova sa dugmetom za overclock (ddr2 shit), ali izgleda da nije. Šta god da je cudno izgleda

MACHINE Retka karta 04.11.2008. 20:40 #78124

broj poruka: 5710
To je obican 3850 sa dodatkom geometrijskom procesora kao sto je bio Ageia Physix koji se brine o uvek razlicitim ili makar pseudorazlicitim efektima...mada je neretko bugovao...

- A N G E L -

Mixx e, to me zanima(lo) 05.11.2008. 06:11 #78174

broj poruka: 2931
@mashine imao si prilike da je LICNO isprobas? o kakvim bugovima pricas? greska u celoj seriji kartica/pojedinim primercima/nekompatibilnost/los driver?
by the book postoji mogucnost apgrejda jacom MXM karticom. postoji li u slobodnoj prodaji MXM kartica koja moze da se bocne mesto postojece 38ce? konkretno, zanima me 4850/70 u MXM varijanti (mada, ne bih se bunio ni da mi neko uvali neki gtx280,xexe)

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs