To je obican 3850 sa dodatkom geometrijskom procesora kao sto je bio Ageia Physix koji se brine o uvek razlicitim ili makar pseudorazlicitim efektima...mada je neretko bugovao...
@mashine imao si prilike da je LICNO isprobas? o kakvim bugovima pricas? greska u celoj seriji kartica/pojedinim primercima/nekompatibilnost/los driver? by the book postoji mogucnost apgrejda jacom MXM karticom. postoji li u slobodnoj prodaji MXM kartica koja moze da se bocne mesto postojece 38ce? konkretno, zanima me 4850/70 u MXM varijanti (mada, ne bih se bunio ni da mi neko uvali neki gtx280,xexe) ______________________________________________________________________ *ebo m*t*r, pusti taj instalacioni cd kao audio disk, pa mi ga odzvizdi u slusalicu da ga snimim na kasetu pa da ga iskompajliram na nekom komodoru, pre ce tako da bude nego ovaj torent
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.