:: :: Citajuci forum nasao sam dosta korisnih stvari, ali jos uvek nisam siguran koju graficku karticu bi trebao da kupim :: :: Bavim se dizajnom (mada nisam siguran koliko znacajnu ulogu ima graficka...) , a naravno volim da igram igre : :: ne koristim uglavnom preko 1280 rez :: :: Planirao sam da potrosim 100-150€ ali ako je potrebno ustedecu jos, ako ima bas vece razlike :: :: Vidim da se spominje 9800gt i 8800gt :: Da li je to pravi izbor za mene? ::
Nije 4850 za dizajn i takve neke stvari, bolje uzmi 9800GTX+, jeste joj cena oko 14k, a da li da cekas Novu godinu za kupovinu nemam pojma, a ako kupujes samo za igre onda 4850, dobre performanse po maloj ceni, ali taj 4850 sa kulerom ispadne skoro kao i 9800GTX+!!!
ja sam se iskreno zabrinuo da ti se nije desilo nešto... a sta ti ja znam...
:: Nije 4850 za dizajn i takve neke stvari, bolje uzmi 9800GTX+, jeste joj cena oko 14k, a da li da cekas Novu godinu za kupovinu nemam pojma, a ako kupujes samo za igre onda 4850, dobre performanse po maloj ceni, ali taj 4850 sa kulerom ispadne skoro kao i 9800GTX+!!!.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.