Saske, imas pice :) samo da se dogovorimo, pa se javi...olaksao si mi odabir grafika
Ubo sam 6600 grafiku i sve radi isprva stabilno kao kamen, ali samo kao PCIe x4 electrical lane. U 3Dmark 2001 ima 13.000 poena a u 3Dmark `03 imam 6000 poena. Nije do one mase (jer je zajednicka) nego je ocito limitiran. E, sada u igrama je u odnsu na x16 kod vecine karti razlika %5 osim u profi aplikacijama i tu je 50%. PCIe x4 bidirekcionalno za R/W ima bandwidth kao i AGP 8x tj oko 2GB/s sto je dovoljno za kartice serije ATi X1900 jer na ATi ima najmanji udar na performanse usled limitiranog protoka za upis i citanje kroz magistralu. Zanima me koju biste plovnu predlozili za ovaj moding ali tako da ima 256bit ka memoriji, 256MB GDDR3 a da nema bottleneck sa slotom i masinom: 2x Intel Xeon @2.8GHz, 2x512MB ECC DDR. Po mogucstvu ViVo ili AIW tipa X800, X1800, video sam X1950pro 256bit 256MB DDR3 za 40e. Dakle, zanimaju me visoke klase prethodnih generacija za ATi...ako neko ima sta da ponudi slobodno na mig@verat.net
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.