Dvoumim se izmedju ove dve kartice: Gigabyte ATI HD4670 GV-R467-512I, 512MB GDDR3 i Asus ATI Radeon HD 4670/DI,512MB GDDR3
Igre igram na rezoluciji 1280 x 720 na HD Ready LCD TV-u od 32``, a ploca i CPU su: GA-MA78GM-DS2H i Phenom 9550. Mislim da bi jace kartice od ovih bilo cisto bacanje para (koliko na berzi videh ove dve kostaju izmedju 70 i 80 EUR-a) za ovaj moj TV na kome igram. Ili mozda gresim?
Kupio bih tisu od ove dve kartice, pa ako ih je neko cuo molim da mi prenese utiske, naravno i svaka druga preporuka ili savet su dobrodosli.
:: GIGABYTE JE NAJGORI SAMO ASU Jos samo kad bi mogao da objasnis zasto je najgori,a ne samo da lupas napamet mozda bi tvoj post i imao nekog smisla...Ovako ostaje samo jos jedan od onih `Sto je babi milo to joj se i snilo` postova...
@MIGOSA Instalirao sam 3x GA HD4850 i 2x GA HD4870 i normalno sve rade savrseno,GA/ATI katrice iz serije 48x0 su se odlicno pokazale...A 4670 stvarno nisam ni video... Imas jos jednu stvar na koju treba da obratis paznju ako se odlucis za GA...Gigabyte sve kartice pravi u vise varijanti i kao i sve imas varijantu svake karte za Zalman kulerom i ovo ti je najbolja varijanta,narocito ako se odlucis da klokujes grafiku. Asus pravi dobre grafike,ali se nisam sreo ni sa jednom novijom iz ATI 4000 serije tako da ne mogu da pricam napamet.
Htedoh da kupim Gigabyte, rekoh ploca je GA pa neka i maticna bude (da sve bude plavo). Medjutim u meni najblizoj radnji je bio samo Asus pa je to presudilo. Devil may cray 4, Mass Efect, Brothers in Arms su igrive na maximum podesavanjima (naravno govorim o 1280 x 720), Crysis Warhead ne fercera na tim podesavanjima. Grafa, kada pipnem hladnjak je maltene ki spricer, a sto se tice buke i tu je sve ok, zadovoljan sam sve u svemu... Eto to su moju prvi utisci.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.