Koju Agp graficku do 50 eura ,novu ili jos bolje polovnu staviti na sledecu konfiguraciju: Barton 2500+ Epox 8rda+ 1 gb kingston 200 gb atx 400 w cooler m Znaci bitno je da moze da potera vecinu igrica na medium detaljima netreba vise,ja sam razmisljao o 7600 gt vidim da moze polovna da se nadje za 40€
nvidia 7950gt ili radeon 1950xt i bit ces presretan!Ove su nekad bile medium-high end kartice i veoma veoma dobro obavljaju posao i dan danas vecinu igrara teraju na sasvim prihvatljivim detaljima!Mada nisam sto posto siguran dal mozes naci AGP verziju,ali u svakom slucaju uzmi neku od seriju 7900 ili 1900!!!Verovatno uspes za nekih 40-50 eura i puno su bolji od 7600 ili 1600 seriju-rade im svi pixel i vertex shaderi,uz to imaju i 256bitnu memorijsku magistralu-ma sta drugo da kazem,maksimalno ces moci da iskoristis AGP,i CPU i maticnu,a da verovatno i napajanje posto za ove karte treba dosta jakih napajanja 480-550W da bi radili besprekorno! Nadam se da ces uspeti naci neku od ovih,posto posle ovih ti verovatno sledi upgrade na pcie a do tad ovim ces biti sretan!Pozdrav!
Druze gore navedene karte zaboravi.AGP jeste mrtav ali nije dzabe.Prvo jedina karta od 3 gore navedene koju mozes naci je 7800GS GLH a ona je cak i polovna daleko iznad 50 zigova,ne kazem da ne moze da uleti na berzu i neka od ove dve ali i kada(ako) se to desi nece se prodavati za 50.Moj glas ide za Asus 2600PRO 512MB DDR2 koja je jaca i od 7600GT i 7800GS.Onda imas i 2600XT I 3650 za priblizno istu lovu,naravno pricam o polovnim kartama.Jedino sto ti za njih treba Catalyst minimum 8.8 jer sve ispod sakati navedene karte.I za sve navedene karte ti je sasvim dovoljno tvoje napajanje.Sto se Bartona tice obavezno ga klokni da ti prijavljuje 3200+ jer je to jedini klok na kome je 24/7 stabilan(imas postupak na netu),meni je licno na 2800+ pucalo sve zivo a na 3200+ se ponasao kao na default clock-u.Ovo vazi za 90% Bartona.Pozdrav
Druze gore navedene karte zaboravi.AGP jeste mrtav ali nije dzabe.Prvo jedina karta od 3 gore navedene koju mozes naci je 7800GS GLH a ona je cak i polovna daleko iznad 50 zigova,ne kazem da ne moze da uleti na berzu i neka od ove dve ali i kada(ako) se to desi nece se prodavati za 50.Moj glas ide za Asus 2600PRO 512MB DDR2 koja je jaca i od 7600GT i 7800GS.Onda imas i 2600XT I 3650 za priblizno istu lovu,naravno pricam o polovnim kartama.Jedino sto ti za njih treba Catalyst minimum 8.8 jer sve ispod sakati navedene karte.I za sve navedene karte ti je sasvim dovoljno tvoje napajanje.Sto se Bartona tice obavezno ga klokni da ti prijavljuje 3200+ jer je to jedini klok na kome je 24/7 stabilan(imas postupak na netu),meni je licno na 2800+ pucalo sve zivo a na 3200+ se ponasao kao na default clock-u.Ovo vazi za 90% Bartona.Pozdrav
znam da je za oglase, ali posto forum nema slanje privatnih poruka (e to bi mogli da sredite posto ovaj forum ima neke jako kvalitetne ljude a tehnicki nije na nivou na kojem bi mogao biti) nadam se da je Ok
Druze svatam ja to za 7600GT bila je mozda naj bolja mid range karta koja je ikada izasla ali je zastareo,naj jaca preporuka od mene ti je PCI-E,jer 7600GT AGP i 7600GT PCI-E razlika je kao GS i GT.Ako vec neces da se prebacis a imas dobru Agp mashinu stisni zube,skupi lovu i zovi Atom computers svaki dan dok god ti ne srede Gainward 3850 1GB DDR2 AGP koji kod njih kosta 85€.
Da li je iko od gore potpisanih probao predlozene kartice uz Barton 2500 ? E, ja jesam.
I da vam kazem: Potpuno je BESMISLENO stavljati uz taj procesor bilo sta jace od 76000 GT ili ATI 1650 Pro. Ako se klokne procesor, onda moze i ATI 2600 Pro i - to je to. Sve drugo je bacanje para. Bolje je zameniti celu masinu za PCI-E.
Biraj izmedju ovih: ATI 2600 Pro ATI x800 XT (ove dve ako overklokujes) Nvidia 7600 GT Nvidia 6800 GT/GS ATI 1650 Pro Nvidia 7600 GS Nvidia 7300 GT DDR3 Nvidia 6600 GT DDR3 ATI 1600 Pro/XT ATI 1300 Pro/XT
Ostalo (jace i slabije) ne razmatraj.
У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.
Veruj meni i bataceletu:P Turi X1650pro. Ta karta je maksimum za taj cpu. Provereno više puta. Ako možeš, a trebalo bi da možeš potreaj ga na 2.3Ghz i i bićeš još bolja. a sta ti ja znam...
Na toj masini sa bilo kojom agp grafickom neces moci 5% danasnjih igara da poteras na Low detalje, a kamoli vecinu. Mozes jedino da pustas matore igre, ili eventualno neke novije naslove koji nisu graficki zahtevni, ali mozes da zaboravis na Far Cry 2, Fallout 3,GTA 4 itd...
Pa onda ne vredi da se zezam oko toga,komp je za klinca koji ima 15 godina tako da je nezamislivo bez GTA4 itd.Ja sam mislio ako sada sa 9600xt 256 ddr moze da igra glat Gta SA,Nfs itd da bi sa 7600gt ili bilo kojim drugom tog ranga mogao da se strpi jos koje vreme. TMI = Too Much Information
:: Na toj masini sa bilo kojom agp grafickom neces moci 5% danasnjih igara da poteras na Low detalje, a kamoli vecinu. Mozes jedino da pustas matore igre, ili eventualno neke novije naslove koji nisu graficki zahtevni, ali mozes da zaboravis na Far Cry 2, Fallout 3,GTA 4 itd.. :: :: Ipak je vreme pregazilo tu masinu.. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.