Imam ati hd2600xt, i treba za far cry da instaliram hotfix...Pokusavam i pokusavam i skidam drajvere za ati i opet pokusavam...DA LI NEKO ZNA KOJI DRAJVER TREBA ZA FAR CRY 2...ATHLON procesor ,grafika AGP. Stalno mi prilikom pokusaja instalacije hotfixa daje poruku da nije nasao drajver za hardver koji imam....isto i za 8.10 ATI drajver
:: :: Imam ati hd2600xt, i treba za far cry da instaliram hotfix...Pokusavam i pokusavam i skidam drajvere za ati i opet pokusavam...DA LI NEKO ZNA KOJI DRAJVER TREBA ZA FAR CRY 2...ATHLON procesor ,grafika AGP :: Stalno mi prilikom pokusaja instalacije hotfixa daje poruku da nije nasao drajver za hardver koji imam....isto i za 8.10 ATI drajver
Skinuo sam hotfix....nisam uspeo sa 8.10>ista stvar..... Nasao sam negde 8.11beta i upravo se instalira...kaze da ima i hotfix za Farcry2 u sebi........VIDECU
pre nekoliko sati sam instalirao FAR CRY 2,igra radi ali izbaci na pocetku upozorenje da su mi stari drajveri,skinuo sam ovaj drajver` 8-10agp-hotfix_xp32_dd_ccc_69570.exe` i sad je sve O.K. inace graficka je AGP ATI 3650pro 512mb silent
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.