To je problem koji i mene muči. Doduše ASUSova 19ica koju trenutno imam još radi posao ali kada dođe vreme za zamenu biće muke! Čuo sam da postoje neke profi varijante ali sam čuo i da su cene u domenu SF za naše uslove. SONY koji je to dobro radio je digao ruke od monitora a i Mac vidim sve pravi wide...
Moraću da potražim fotoaparat koji snima fotke 16 : 9... hehehe... (kiselo se smejem)
Cini mi se da je u pitanju samsung 203, on ima 4:3 dijagonalu a prikazuje 1600x1200 tackica, za neke druge modele nisam cuo posto mi se cini da se u poslednje vreme IT industrija preorjentisala na WIDE, cak sad smanjuju 16x10 na 16x9, mamicu im njihovu hohstaplesrku.
Inace navedeni samsung je sjajan covece tako finu sliku odavno nisam video.
Zasto bi trazio fotoaparat koji pravi wide slike? Budalastina... Svi profesionalni fotografi koriste wide monitore i niko se ne buni...
:: To je problem koji i mene muči :: Doduše ASUSova 19ica koju trenutno imam još radi posao ali kada dođe vreme za zamenu biće muke :: Čuo sam da postoje neke profi varijante ali sam čuo i da su cene u domenu SF za naše uslove :: SONY koji je to dobro radio je digao ruke od monitora a i Mac vidim sve pravi wide.. :: :: Moraću da potražim fotoaparat koji snima fotke 16 : 9... hehehe.. :: (kiselo se smejem :: :: :: Veruj meni :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.