Sta imate da kazete o njima... treba da uzmem novi monitor pa se dvoumim izmedju ova dva...
Nije mi jasna jedna stvar, sta mu dodje HDCP???
Samsung ga ima a Viewsonic ne... sta god da je ide u korist Samsunga!!! Sa druge strane dinamicki kontras Samsunga 8000 vs. Viewsonic 20000... + za Viewsonic... Ostali je sve isto...
Pomagajte za sta da se odlucim!!! Hvala u napred!!!
:: Sta imate da kazete o njima... treba da uzmem novi monitor pa se dvoumim izmedju ova dva.. :: :: Nije mi jasna jedna stvar, sta mu dodje HDCP?? :: :: Samsung ga ima a Viewsonic ne... sta god da je ide u korist Samsunga!! :: Sa druge strane dinamicki kontras Samsunga 8000 vs. Viewsonic 20000... + za Viewsonic.. :: Ostali je sve isto.. :: :: Pomagajte za sta da se odlucim!! :: Hvala u napred!!!
High Definition Copy Protected. Uređaji koji imaju oznaku HDCP compliant mogu da reprodukuju HD sadržaj. Urađeni su tako da u sebi sadrže zaštitu protiv krađe/snimanja HD sadržaja. Uređaji koji nisu compliant nemogu da puštaju HD... a sta ti ja znam...
Ma uzmi zamsung 2253bw, ja ga imam i prezadovoljan sam, izgleda lepo i ima odlicnu sliku jos kad se stavi na zid!! Ne znam zasto se svi pale na taj viewsonic kad malo malo pa se neko javi sa nekim problemom, te zuji, te mrtav pizel...! A i nemoj da se primas na dinamicki kontrast jer ga nikad uzivotu neces ukljuciti, a oni mogu da ga stave i 1000000:1, sve je to marketing!!! Pozdrav
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.