U pitanju je Vista, kartica iz naslova AGP ati 2600xt 256mb ddr3....Drajver instaliran i prepoznat od viste....daje mi opciju za aero..medjutim ne prihvata...Ploca je Asus A7V8x-x....Kako da osposbim aero okruzenje...U displej setingu nemam karticu za ATI.. Nemam iskustva sa Ati karticama...i na slabijim Nvidia karticama to je radilo bez problema(g-force 6200 256mb)
Probaj da udjes u Registry (Start, kucaj Run pa pokreni Run `aplikaciju` i ukucaj regedit pa Enter) pa ona idi u HKCUSoftwareMicrosoftWindowsDWM Dupli klik na Composition i podesi vrednost na 1. pa OK. Onda dupli klik na CompositionPolicy i podesi vrednost na 2. pa onda OK. HKCU = HKEY_CURRENT_USER
Onda zatvori Registry. Restartuj ili Start pa ukucaj cmd pa pokreni cmd.exe ukucaj net stop uxsms sacekaj malo ukucaj net start uxsms
Nova instalacija...Probao sam i Xp,na njemu sam u displej setingu dobio karticu...medjutim na Visti ne...drajvere sam prvo dobro proucio na forumima...Vista prihvata drajver,prepoznaje karticu i vidi njenih 256mb..sto bi automatski znacilo da radi Aero..medjutim..mozda je trebalo da ostanem veran NVidia karticama
Nema to veze... Jesi li probao ono sto sam ti napisao? To radi posao cak i na Vista Basic verziji pa proradi Aero cak iako je tamo onesposobljen.
:: :: Nova instalacija...Probao sam i Xp,na njemu sam u displej setingu dobio karticu...medjutim na Visti ne...drajvere sam prvo dobro proucio na forumima...Vista prihvata drajver,prepoznaje karticu i vidi njenih 256mb..sto bi automatski znacilo da radi Aero..medjutim..mozda je trebalo da ostanem veran NVidia karticam :: ::
Probao sam,registar je inace bio podesen kao sto si napisao..nastavio sam dalje po uputsvu..NEMA AERO...mislim, ima ga u opcijama ali ga ne prihvata..ocena grafike je i dalje 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.