Pa mislio sam da li je graficka ok za te pare (80e)? Da li je ok za neke ne tako zahtevne igrice?! Ima li vise mana ili vrlina?! Da li ima bolje resenje za te pare i sl
Ja bih pre uzeo Geforce 9600GSO jer nVidia ima bolje driver-e. Ali ok je za te pare i 3850.
:: Pa mislio sam da li je graficka ok za te pare (80e) :: Da li je ok za neke ne tako zahtevne igrice? :: Ima li vise mana ili vrlina? :: Da li ima bolje resenje za te pare i s :: :: Ae sad da was widim :: :: Xxx :: :: Pozdra ::
Skoro sam je kupio i moji utisci su sledeci> Veoma je tiha, takodje pri maksimalnom opterecenju temperatura ne prelazi 50 stepeni.Nisam stigao da je poteram na vise taktove ali ono sto nudi na defaultu je sasvim korektno.Igram nekoliko naslova grid, cod4, biosock i to na rez 1680*1050 i odlicno funkcionise.Sve oko i preko 50 fps.Preporuka za te pare svakako
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.