- PCI-E 1.0 ili 2.0 - da istovremeno moze da salje signal i na VGA i DVI izlaz, da bih koristio dva monitora koji ce prikazivati istu sliku - da podrzava 1680x1050 @ 60 Hz - pozeljno je da nema kuler,da bi bila sto tisa - pozeljan je TV-out - da kosta sto manje, jer ne igram zahtevne igrice
pa u tom slucaju ja bih ti preporucio da nadjes neku Ati HD3450 ili HD4350... vidi neku od ovih Asus EAH3450/HTP/512M oko 2500dinara Asus EAH4350 SILENT oko 3000dinara prva ima sve sto si naveo, druga nema TV-out, ali zato ima HDMI...
Bez kulera nemoj uzimati, a ako bas zelis onda je `silent` varijanta bilo koje kartice za tebe.
Do 35 jevreja nemas nista normalno kupiti (ako insistiras, onda ATI 1650 Pro ili 2600 Pro sa DDR3 memorijom). Moze i kako Saske rece, ali se bas neces naigrati sa dve koje covek navede.
Najniza cena je oko 55 jevreja, a model ATI HD 3650 512MB DDR3 (zbog igranja u trazenoj rezoluciji).
Za `izlaze` proveri u zavisnosti od konkretnog modela. Guglaj malo.
У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.
ako hoce da se igra u toj rezoluciji, onda definitivno nista ispod HD3650 DDR3...eventualno neka 8600gt DDR3 polovnjak moze da se nadje za nekih 40-45e...
da ne pokrecem novu temu,ovo je vecita dilema,treba mi za AGP neka grafoza,igram WoW ali me zeza to sto su sad pokrenuli novi graficki engine... a moja graficka je stara dosta Asus 9600XT-TD 128 mb SAMO O,o uzas.gledao sam ovo ali ne zna da li ima da se nadje powercolor x1650 pro 512mb ddr2
osim toga imate li jos neki predlog za AGP slot?hvala unapred. i covek izvini sto sam ti se umesao u temu.
A da li moze u XP-u da rade istovremeno dve karte sa razlicitom rezolucijom? Jedan monitor mi je wide, a drugi klasicni. To bi mi bilo idealno resenje.
:: :: da ne pokrecem novu temu,ovo je vecita dilema,treba mi za AGP neka grafoza,igram WoW ali me zeza to sto su sad pokrenuli novi graficki engine... a moja graficka je stara dosta Asus 9600XT-TD 128 mb SAMO O,o :: uzas.gledao sam ovo ali ne zna da li ima da se nadje powercolor x1650 pro 512mb ddr2 :: :: osim toga imate li jos neki predlog za AGP slot?hvala unapred. i covek izvini sto sam ti se umesao u temu :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.