Vec moze da se skine 180.10 beta verzija ali samo za vistu 64bit.
Brz link. 7z visoko kompresovana verzija od 41.73mb. Kada se otpakuje 143mb (u njemu nema physics driver). Ima i ovde modded inf ali nije isti kao sa donjeg linka.
Prekjuce sam probao ali SmartDoctor ne prepoznaje karticu uopste sa njime pa ga obrisah, sacekacu na WHQL drivere a i nije neka zurba kad nit imam SLI, niti multimonitore :)
Sve je to ok sto kazes ali vidis li da nije mali boost u 3dmark vantage za single gpu nvidia. Skok od skoro 300 poena za grafu 9600gt.
Da ima napretka ima, slazem se naravno i OpenGL 3.0 pored svega, samo ja ne zurim jer dzaba mi karta kojoj ne mogu fan da kontrolisem ..I ne u Rivi ne mogu da namestim iz tih i tih razloga da sad ne odemo u offtopic sa ovime ..
Svidja mi se ovaj drajver - najbolji do sada za vistu x64
19.10.2008. 23:04
status: user broj poruka: 1583
Pokrenuo sam nekoliko ogrica i video da i u njima ima boost. Primera radi kriza 1 cpu benchmark pod vistom x64 sp1 u directx9 mogu (sve na high, 1024x768, no AF i AA) je brza nego na xp sp3 32bit za 2fps u proseku, a u directx10 modu (ista podesavanja) cpu benchmark daje skoro identican framerate kao na xp sp3 32bit.
Kriza warhead benchmark tool daje identican framerate u directx9 modu i na visti x64 sp1 i na xp sp3 32bit (1024x768, no AF i AA, GAMER). U directx10 modu je framerate manji za oko 3fps u proseku.
I Test drive unlimited se popravio na visti x64.
Stvari idu na bolje. Jedva cekam WHQL ali do tada se ne skidam sa ove bete, nikako jer je ona najbolji drajver za vistu x64 do sada.
O boze... opet sa mrtvim 3dmark testovima... Zar niko ne zna da taj rezultat nikad nije isti ma koliko god ga puta pustio?
I sta si sad dobio sa tim malim povecanjem u poenima? Nista...
:: Sve je to ok sto kazes ali vidis li da nije mali boost u 3dmark vantage za single gpu nvidia. Skok od skoro 300 poena za grafu 9600gt :: :: ___________________________________ :: :: I pijan i trezan za kompjuter vezan. :: :: :: Prekjuce sam probao ali SmartDoctor ne prepoznaje karticu uopste sa njime pa ga obrisah, sacekacu na WHQL drivere a i nije neka zurba kad nit imam SLI, niti multimonitore :)
Zar nisi video poruku u kojoj sam spomenuo da sam probao i igrice sa ovim drajverom i da je u igricama prisutan boost. Ako nisi video sledeci put bolje gledaj pre nego sto nesto naskrabas.
To se odnosi i na tebe Zmajko.
Ja iskopah do sada najbolji drajver za vistu x64 a nasla se ova dva pametnjakovica koji ne gledaju sta pise nego samo raspale. Jednoga dana cete i vi imati na kompjuteru Nvidia Big bang II drivers forceware 180.xx, ako imate nvidia karticu, pa cemo da se pitamo. Ako ste ati-jevci bolje cutite.
Za Daum-a : 3dmark pa 3dmark. ...bao te 3dmark, jer znas. Ja sam govorio i o igricama. Konacno su napravili neki drajver koji je dodatno poboljsao performanse nvidi-e u glisti x64 i time je stavio gaming rame uz rame sa xp sp3 32bit.
covece. Zbog cega ono `ne zezam se`? Kao da si napravio neko neverovatno otkrice. Jos tamo negde 15. ili 16. oktobra, neki tip na Guru3d je prijavio ovaj drajver, ali je rekao da je bilo i problema sa njegovom instalacijom i da ima artifakte u nekim igrama. Ja licno vozim 178.24 (Vi$ta64, Asus 8800GT) i sacekacu neki noviji build medju 180.xx.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.