Razlika nikakva ni u performansama ni u specifikacijama...Sto je najgore Thermalne odlike iste!!!Koji su onad q i presli na 55nm proces proizvodnje?!!!
I Want to believe - The truth is out there OC House @PCBeast@
Upravu si...Prihvatam samo prestrogo si mi odmah spicio zuti...Nisam ispratio finalnu verziju ove karte..Bio sam ubedjen da su izbacili u 55nm jer sam gledao neke revizije koje su bile u 55nm u najavi za standardnu proizvodnju ali kad ono trc...Razlika je samo kod ovih sto imaju 216 Stream Procesora (24x9=216 Cores) Eto vidis kakav sam nVidiovac kad ni to nisam ispratio do kraja Bem ti osramoti se sad
nVidia 55nm ce poceti da se proizvode tek krajem godine...tako da nisi mnogo pogresio Sky... ali jos ih nema!!!
:: Upravu si...Prihvatam samo prestrogo si mi odmah spicio zuti...Nisam ispratio finalnu verziju ove karte..Bio sam ubedjen da su izbacili u 55nm jer sam gledao neke revizije koje su bile u 55nm u najavi za standardnu proizvodnju ali kad ono trc...Razlika je samo kod ovih sto imaju 216 Stream Procesora (24x9=216 Cores) Eto vidis kakav sam nVidiovac kad ni to nisam ispratio do kraja Bem ti osramoti se sad :: :: I Want to believe - The truth is out there :: OC House :: @PCBeast@ :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049 :: :: :: :: :: Opet se ložiš, taj čip nije 55nm :: :: Puštanje još 24 strim procesora je sam štelovanje u odnosu na ATi, pokušaj amortizacije 4870 sa 1Gb :: :: :: :: :: ::
Ma covece sit sam vise i ove nVidie...Ama ebu nas u zdrav mozak sa raznim budalastinama i njihovim revizijama...Iskreno vise me i ne zanima niti pratim...Samo bre nesto ku_kelisu,budze na istim kartama pa izbace ili pod drugim imenom ili pod istim pa je gurnu kao reviziju...Nema bre one stare klasike,tradicije koja je lepo isla hiljaditim brojkama!!!
:: nVidia 55nm ce poceti da se proizvode tek krajem godine...tako da nisi mnogo pogresio Sky... ali jos ih nema!! :: :: :: Upravu si...Prihvatam samo prestrogo si mi odmah spicio zuti...Nisam ispratio finalnu verziju ove karte..Bio sam ubedjen da su izbacili u 55nm jer sam gledao neke revizije koje su bile u 55nm u najavi za standardnu proizvodnju ali kad ono trc...Razlika je samo kod ovih sto imaju 216 Stream Procesora (24x9=216 Cores) Eto vidis kakav sam nVidiovac kad ni to nisam ispratio do kraja Bem ti osramoti se sad :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: OC House :: :: @PCBeast@ :: :: :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049 :: :: :: :: :: :: :: :: Opet se ložiš, taj čip nije 55nm :: :: :: Puštanje još 24 strim procesora je sam štelovanje u odnosu na ATi, pokušaj amortizacije 4870 sa 1Gb :: :: :: :: :: :: :: :: ::
:: Ma covece sit sam vise i ove nVidie...Ama ebu nas u zdrav mozak sa raznim budalastinama i njihovim revizijama...Iskreno vise me i ne zanima niti pratim...Samo bre nesto ku_kelisu,budze na istim kartama pa izbace ili pod drugim imenom ili pod istim pa je gurnu kao reviziju...Nema bre one stare klasike,tradicije koja je lepo isla hiljaditim brojkama!!!
Ne nerviram se...Samo smatram da su napravili glupost u istoriji...Sve vec gubi smisao i samu tezinu...Do 8800 GTS - GTX je sve bilo OK...Kada se pojavio G80 to je bila prava revolucija grafickog napredka..Nekako je i to vreme kao vreme bilo super i same igre koje su tad izlazile sve zajedno u paketu...Ajde da prihvatim i G92 kao extra karticu ali zasto 8800 GT-GTS 512 umesto recimo 9800GT-GTS da se zvala sto je sada preinacena 8800GT...Onda izbacise 9800 GTX clockovanog 8800 GTS 512 i ukaljase svu slavu koju je ikad imao GTX noseci tu oznaku kod HI END Kartica!!!Shvatas poentu?Ma glupiranje...Samo zbunjuju narod...
:: Ma nemoj se nerviras GeForce 4 zakon :: :: :: :: Ma covece sit sam vise i ove nVidie...Ama ebu nas u zdrav mozak sa raznim budalastinama i njihovim revizijama...Iskreno vise me i ne zanima niti pratim...Samo bre nesto ku_kelisu,budze na istim kartama pa izbace ili pod drugim imenom ili pod istim pa je gurnu kao reviziju...Nema bre one stare klasike,tradicije koja je lepo isla hiljaditim brojkama!!!
Ja te kontam zato sto i ja sam p*zd*o zbog toga... po meni je najbolje resenje bilo ono kao fazon 5200-5600 ili 7600-7900 pa kako je serija sa boljim performansama izlazila da dodaju po stotku... nego oni kao jedu q*ac zato sto je i ATI cepao tu politiku 9200, 9600, 9800... pa kao da menjaju to...
:: Ne nerviram se...Samo smatram da su napravili glupost u istoriji...Sve vec gubi smisao i samu tezinu...Do 8800 GTX je sve bilo OK...Kada se pojavio G80 to je bila prava revolucija grafickog napredka..Nekako je i to vreme kao vreme bilo super i same igre koje su tad izlazile sve zajedno u paketu...Ajde da prihvatim i G92 kao extrta karticu ali zasto 8800 GT-GTS 512 umesto recimo 9800GT-GTS da se zvala sto je sada preinacena 8800GT...Onda izbacise 9800 GTX clockovanog 8800 GTS 512 i ukaljase svu slavu koju je ikad imao GTX noseci tu oznaku kod HI END Kartica!!!Shvatas poentu?Ma glupiranje...Samo zbunjuju narod.. :: :: I Want to believe - The truth is out there :: OC House :: @PCBeast@ :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049 :: :: :: Ma nemoj se nerviras GeForce 4 zakon :: :: :: :: :: :: :: Ma covece sit sam vise i ove nVidie...Ama ebu nas u zdrav mozak sa raznim budalastinama i njihovim revizijama...Iskreno vise me i ne zanima niti pratim...Samo bre nesto ku_kelisu,budze na istim kartama pa izbace ili pod drugim imenom ili pod istim pa je gurnu kao reviziju...Nema bre one stare klasike,tradicije koja je lepo isla hiljaditim brojkama!!!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.