Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Geovison GV 250
STRANA 1 OD 1
cele1988 Geovison GV 250 13.10.2008. 17:18 T12563

status: user
broj poruka: 1424
imam ovu karticu za nadzor, sad sve radi ok ali imam problem neznam kako da je namestim a mogu da gledam radjnu(caletovu) preko neta od kuce.. u prvi mah sam pomislio da sam namestio jer sam jedan komp veza na USB a drugi na LAN prikljucak na telekomovom modemu,ali sam ukapirao da se oni (tj Client program) vidi system preko modema i dodeljuje IP 192.168.1.4 port 3550 sad....
imali neko iskustva sa ovom karticom i kako ona radi u opste preko neta i dal moze da radi bez staticke IP adrese ili ima fora i sa dinamickom
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed ako ti ne bude islo, uzmi 13.10.2008. 21:22 #75094

status: user
broj poruka: 10999

jednu web kameru, uperi je u monitor nadzornika, povezzi je na masinu koja je na Internetu, odaberi odgovarajuci program i resio si problem.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs