Do 300 evra nema monitora sa odnosom strana 4:3. Takvi monitori polako prestaju da se proizvode i spadaju u cenovni rang od 100-200 evra. Ne vidim razlog zasto neko ne bi zeleo wide monitor.
To mi je za prijatelja i ne pokusavam da ga razumem zasto nece wide.
:: Do 300 evra nema monitora sa odnosom strana 4:3. Takvi monitori polako prestaju da se proizvode i spadaju u cenovni rang od 100-200 evra. Ne vidim razlog zasto neko ne bi zeleo wide monitor :: :: ::
Ima da se nadje jedan Samsungov model 19` i odnosa je 4:3,i kosta 23850din.Zaboravio sam kako mu ide oznaka 94x NBili tako nesto.Mada ne znam zasto ce mu to,lepo uzme neki wide 22` za te pare koji je mnogo konforniji za rad.Moj predlog je LG Flatron M228WA-BZ.
Evo recimo ja, fotograf sam i nadji mi ako mozes profi aparat koji pravi fotke koje su u odnosu 16 : 9 ??? Veruj meni!
:: Do 300 evra nema monitora sa odnosom strana 4:3. Takvi monitori polako prestaju da se proizvode i spadaju u cenovni rang od 100-200 evra. Ne vidim razlog zasto neko ne bi zeleo wide monitor :: :: ::
Ja cu da mu predlozim ovo. Pogledao sam na internetu VIEWSONIC VA2616w. Dobar monitor. E sad odziv mu je 5 ms. Sta mislite o njemu.
:: Ima da se nadje jedan Samsungov model 19` i odnosa je 4:3,i kosta 23850din.Zaboravio sam kako mu ide oznaka 94x NBili tako nesto.Mada ne znam zasto ce mu to,lepo uzme neki wide 22` za te pare koji je mnogo konforniji za rad.Moj predlog je LG Flatron M228WA-BZ ::
Eto posto si fotograf onda ti ovo moze biti od koristi ,).Mozda si cuo za firmu Lihof oni iskljucivo rade sa osnosima 16:9 i 17:8,aparati su im dosta bolji od bilo kog Canona,Laice ali kostaju bruka.Prosecan model im je oko 10000eura.
:: Evo recimo ja, fotograf sam i nadji mi ako mozes profi aparat koji pravi fotke koje su u odnosu 16 : 9 ?? :: Veruj meni :: :: :: Do 300 evra nema monitora sa odnosom strana 4:3. Takvi monitori polako prestaju da se proizvode i spadaju u cenovni rang od 100-200 evra. Ne vidim razlog zasto neko ne bi zeleo wide monitor :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.