Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Driver
STRANA 1 OD 1
MACHINE Driver 11.10.2008. 21:14 T12524

status: user
broj poruka: 5710
Zna li neko tacnu verziju pre ovih novix 9x.xx za nVidia GF2-MX a da ima ControlPanel kao u verziji 5x.xx. Naime imam soft. modovan Creative GF2MX u Quadro2 MXr a novi driveri to ne podrzavaju potpuno pa otvori neke opcije koje potom buguju i napola u meniju napise Quadro2 MXr a u drugoj polovini opcija i dalje stoji GF2 MX/MX400. Dakle, treba mi poslednja stabilna verzija poput v 40.xx i 50.xx kod kojih ovo radi kako treba. Sa driverima ver >90 GPU-Z daje GF2MX iako je RivaTuner odradila instalaciju Stripe drivera dok sa ovom verzijom 53 GPU-Z ocitava Quadro2 mxr kako i dolikuje. Dakle, poslednja funckionalna verzija a da u potpunosti podrziXeonDP @2.8 (nesto iz 2003-2006) moze i link :) Hvala!

- A N G E L -
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
BataCele ... 11.10.2008. 22:40 #74808

broj poruka: 1532
Pogledaj mail.

Fajl je oko 8MB, da te ne iznenadi. Uz to, Avast prijavljuje sumnjivu ekstenziju pri isporuci, nije u pitanju infekcija vec `heuristics` varijanta Avast-a. Drajver je sa Nvidia sajta od pre 4-5 godina.

Imam i jedan noviji iz 2004 (i jos jedan iz 2005), ali ne mogu da ih proverim sad koji tacno ima/nema to sto trazis. Secam se samo na kom je disku kod mene.

У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.

MACHINE Nasao 11.10.2008. 23:00 #74810

broj poruka: 5710
nasao sam, poslednja verzija je 56.72 sa WHQL i da radi ima 15MB. Thanx u svakom slucaju

- A N G E L -

BataCele ... 11.10.2008. 23:07 #74812

broj poruka: 1532
Ne htede da ti isporuci postu. Kaze da gmail.com ne prima navedenu ekstenziju. `Bem ti `heuristics`.

Doduse, poslao sam ti malo stariji drajver od tog sto navodis.

P.S.
Mislim da moze i 61.77, nisam siguran.
Cak i noviji od toga NGO modovani drajveri bi trebalo da rade posao.

У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs