Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Pitanje i predlog
STRANA 1 OD 1
banep Pitanje i predlog 09.10.2008. 17:48 T12467

status: user
broj poruka: 537
Prijatelj hoce da kupi monitor sa ugradjenim TV tjunerom. Zanima ga, tj. nas da li on moze da radi kao TV i dok nije ukljucen racunar? Drugo pitanje je koji model uzeti? A treće da li je bolje uzeti taj monitor ili neku bolju tv kartu? Ako monitor moze da radi samostalno kao TV onda mu to daje dosta prednosti u odnosu na TV kartu. Bar meni tako deluje.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 09.10.2008. 17:52 #74366

broj poruka: 12057

Može da radi kao TV bez kompa, a može sa tim da se hefta od snimanja, jer oni imaju samo ulaze bez izlaza pa da eventulano iz njegovog tunera uđeš u neku ViVo karticu. Sa PCI/PCI-E tunerom možeš da radiš šta hoćeš, al komp mora da bude upaljen. Ima i par extarnih koji mogu da rade bez kompa, al opet, ćao snimanje.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Ma nema problema reeeeeeeeeci !

donmarco 1 predlog 09.10.2008. 18:44 #74370

broj poruka: 43
evo jedne od externih TV karti, tzv. TV BOX-ovi KWORLDTV Box WS SA-110 koja ce raditi bas to sto zeli tvoj prijatelj moze da radi i kad je komp ugasen, a uz to moze i da snima (naravno samo kad je komp ukljucen).Verovatno nece pruziti maksimum kao neka interna PCI/PCI-e u pogledu snimanja, ali za osnovnu namenu i vise nego dobra...a i cena lepa 56eur.Googlaj malo, siguran sam da ima jos slicnih modela, ovaj mi se ucinio interesantnim, posto i sam posedujem jedan model KWorlda, kojim sam licno prezadovoljan

Sta to radis, kume ! ! !

banep RE 09.10.2008. 18:59 #74373

broj poruka: 537
Ok. Ako se odluci na kupovinu monitora koji model predlazete? On je nasao neki model LG 22` za oko 24K dinara.

skycould Samsung 09.10.2008. 19:56 #74381

broj poruka: 248
A mozda Samsung 225MW. Nije los.

skycould Samsung 09.10.2008. 19:56 #74382

broj poruka: 248
A mozda Samsung 225MW. Nije los.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs