Prijatelj hoce da kupi monitor sa ugradjenim TV tjunerom. Zanima ga, tj. nas da li on moze da radi kao TV i dok nije ukljucen racunar? Drugo pitanje je koji model uzeti? A treće da li je bolje uzeti taj monitor ili neku bolju tv kartu? Ako monitor moze da radi samostalno kao TV onda mu to daje dosta prednosti u odnosu na TV kartu. Bar meni tako deluje.
Može da radi kao TV bez kompa, a može sa tim da se hefta od snimanja, jer oni imaju samo ulaze bez izlaza pa da eventulano iz njegovog tunera uđeš u neku ViVo karticu. Sa PCI/PCI-E tunerom možeš da radiš šta hoćeš, al komp mora da bude upaljen. Ima i par extarnih koji mogu da rade bez kompa, al opet, ćao snimanje. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Ma nema problema reeeeeeeeeci !
evo jedne od externih TV karti, tzv. TV BOX-ovi KWORLDTV Box WS SA-110 koja ce raditi bas to sto zeli tvoj prijatelj moze da radi i kad je komp ugasen, a uz to moze i da snima (naravno samo kad je komp ukljucen).Verovatno nece pruziti maksimum kao neka interna PCI/PCI-e u pogledu snimanja, ali za osnovnu namenu i vise nego dobra...a i cena lepa 56eur.Googlaj malo, siguran sam da ima jos slicnih modela, ovaj mi se ucinio interesantnim, posto i sam posedujem jedan model KWorlda, kojim sam licno prezadovoljan
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.