:: Trebao bih ovih dana da uzmem novi monitor.. :: :: Za sada su mi u najuzi izbor usli Samsung T220, Asus VK222U i Samsung 2232BW (ako ga nadjem posto je end life).. :: :: Pomagajte da se odlucim.. :: Pisite svoja iskustava ili preporucite nesto bolje ako imate da preporucite (do 20.000 dinara)!! :: :: Kaci ce se na graficku Asus GTX260 TOP.. :: :: Pozdrav svima
Znaci Benq koji je medju prvima izbacio 16:9 format za 21.5`` , ima vise nego dobru rezoluciju,jeftin sta drugo da ti kazem, ja inace imam acer x223 i da sad u ovom trenutku nemam lcd kupio bih neki 16:9 format bolji je dozivljaj u poredjenju sa 16:10. Naravno za filmove ali i za igre koje podrzavaju widescreen.
Uzmi T220 i nećeš se pokajati. Ja sam ga kupio pre oko mesec dana i jako sam zadovoljan- nešto slabiji uglovi gledanja i malo probijanje svetlosti po ivicama- karakteristično za sve TN panele, ali slika je za mene impresivna. Dizajn takodje.
kod Samsunga su dobri svi, ako uzimas T220 ja mislim da su na njemu sigurno sve samsung paneli ali evo ovako se gleda:
Set contrast and brightness to zero and then press the Sourcebutton for 5 seconds. Look at the Panel info line. There should be an incomprehensible phrase such as M-ME22W0BAA-1002. It’s the letters in bold face, especially those in the middle, which are determinant (based on current understanding) :
Ok... to znam nego ja bi uzimao da bude sa Samsungovim panelom... Pa da znam da proverim da vidim sta sam dobio kad ga budem uzeo... :-)
:: Najprostije..Ni jedan monitor sa S-PVA panelom nije ispod 600 Eur!!! :: :: I Want to believe - The truth is out there :: OC House :: @PCBeast@ :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049 :: :: :: mislim da je vec neko postavljao pitanje ali nisam video odgovor, kako da znam koji je panel???
Ako vec hoces da das 20k za monitor onda uzmi najbolji za te pare, a to je ubedljivo samsung t220, ili 2253bw, razlika je u tome sto ovaj drugi moze da se kaci na zid i ima mogucnost rotiranja oko postolja!!! Oba imaju odlicnu sliku, dvi, i dobar odziv, i predstavljaju savrsenstvo koje se moze izvuci iz nt panela!!! Ne mozes da pogresis.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.