Pomagajte, imam monitor Asus 193d 19` wide, znaci jedan od milion prodatih kod nas, graficku MSI Radeon 1650 pro.Problem: nikako nemogu da namestim neku da kazem `default` rezoluciju od 1440x900.Dobio sam instalacioni disk sa grafickom, pa sam skinuo s MSI-ovog sajta drajver ali isto, nemam mogucnost u displey propertis da odaberem tu rezoluciju, nemoze ni iz onog ATI Catalist Control Centra iako ima ponudjenu rez. od 1440x900 ali jednostavno nece !!! Pomagajte nemam pojma vise sta je !!!
Da li su instalirani neki drajveri za monitor ili plug and play ? Ovo drugo ti je bolja varijanta, jer dozvoljava sve rezolucije ako odštikliraš u display properties, settings, advanced, monitor, hide modes that this monitor cannot diaplay. Odštikliraj to, drmni 60Hz, apply, ok i vrati se do rezolucija i stavi 1440 x 900. Samo tiću. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Ma nema problema reeeeeeeeeci !
Ma odstiklirao sam refresh rate i stoji na 60hz ali opet nemam mogucnost za rezoluciju u 1440x900, u dsipley propertis na opciju Monitor imam pod 1. Ati radeon 1650 a pod 2. default monitor plug and play kad izaberem opciju pod 2. dobijem da odaberem relozuciju 1440x900 ali redi ono bezveze kao kad nije instaliran drajver u neznam tipa 256 boja
Da ti nisi ubo monitor u sekundarni umesto u primarni input ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Ma nema problema reeeeeeeeeci !
:: Ma odstiklirao sam refresh rate i stoji na 60hz ali opet nemam mogucnost za rezoluciju u 1440x900, u dsipley propertis na opciju Monitor imam pod 1. Ati radeon 1650 a pod 2. default monitor plug and play kad izaberem opciju pod 2. dobijem da odaberem relozuciju 1440x900 ali redi ono bezveze kao kad nije instaliran drajver u neznam tipa 256 boj :: :: ::
Tvoj model grafičke bi trebao da ima dva DVI ulaza i TV-out. Jedan DVI je primarni a drugi sekunarni. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Ma nema problema reeeeeeeeeci !
Drajver za monitor je originalan zanci sa stampom na sebi, drajvere za Asus WD193d nepostoje na net-u ili ja neznam da ih nadjem, ali moj drugar ima isti monitor i isti inst. CD isto nema drajvere na tom CD-u za monitor a ima graf. radeon MSI rx 1050 td128 znaci isti monitor slabiju MSI gr. karticu i istu plocu kao ja MSI P965NEO-f V2 ako to nesto znaci i normalno radi u rezoluciji 1440x900
Sto se tice reinstaliranja Windows-a to sam zaboravio da kazem VEC SAM GA PONOVO INSTALIRAO ZNACI TOTALNO !!! Auuuuu ovake gluposti samo mogu meni da se dese
Probaj u `Display Properties`, pa karticu `Adapter`, pa onda `List All Modes...` i probaj tu da nađeš odgovarajuću rezoluciju i osvežavanje, trebalo bi da ima.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.