Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Pistanje 4870x2!!!
STRANA 1 OD 1
nemanja23 Pistanje 4870x2!!! 07.10.2008. 08:33 T12410

status: user
broj poruka: 77
Kad startujem npr. 3dmark06. crysis, graficka pocne da pisti tj kao da cvili,
da li zna neko u cemu je problem,inace kad igram igricu to se ne desava samo kad ulazi u igru
Ostatak konfe PSU:
CM 700w mod.CPU:
Athlon 8450x3,
2x1gb/1066 Geil BD,
MB Asus m3a78-t
HDD: WD640 i samsung 320gb
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 07.10.2008. 08:43 #73905

broj poruka: 12057

Otvori kućište i proveri da li je sve sa kulerom, tj. ventilatorom u redu. Iskreno se nadam da nije neki kondenzator umrro, što i da jeste slučaj ti garanciju i imaš i kažeš u radnji gde si je kupio: `Dobar dan ja doš`o!`
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Ma nema problema reeeeeeeeeci !

nemanja23 re: 07.10.2008. 08:55 #73906

Ma to mi je prvo palo na pamet ali ne cuje se kod coolera i sa njim je sve OK, citao sam na nekim forumima da mogu da piste zavojnice, ako je to u pitanju da li to nesto skodi grafickoj ili da ja lepo odnesom grafiku tamo gde sam je kupio i reklamiram!?
Equinoxe Re: re: 07.10.2008. 09:13 #73907

Svakako je odnesi ako nije rešenje neko prosto čišćenje. Ako nisi vičan, ne rizikuj da oštetiš, skupa je to grafička. Odnesi u radnju i kaži im za urlanje.

::
:: Ma to mi je prvo palo na pamet ali ne cuje se kod coolera i sa njim je sve OK, citao sam na nekim forumima da mogu da piste zavojnice, ako je to u pitanju da li to nesto skodi grafickoj ili da ja lepo odnesom grafiku tamo gde sam je kupio i reklamiram!?
psyman re 07.10.2008. 09:39 #73909

broj poruka: 1046
moja 8800gt karta pisti od prvog dana kako sam je uzeo cim pokrenem malo zahtevniju igru tipa kriza,grid i.t.d.problem nestaje cim pojacam 5.1 sto i radim svaki put kada igram igre.poz
Saske ... 07.10.2008. 09:44 #73910

broj poruka: 1117
to sto pisti, to je naponska jedinica na grafickoj i ti joj tu nista ne mozes osim da malo odvrnes zvucnike ko sto psyman rece...meni se obicno desavalo da kartica zapeva kada je mnogo visok FPS, ali oce da zapeva i kada je opterecena necim zahtevnijim...

Overclocking is the way of life!!!

nemanja23 Re: ... 07.10.2008. 09:56 #73911

Ma ne smeta meni pistanje tj.cvilenje nego da li nesto skodi grafici sto pisti, ipak nije jeftina :)

:: to sto pisti, to je naponska jedinica na grafickoj i ti joj tu nista ne mozes osim da malo odvrnes zvucnike ko sto psyman rece...meni se obicno desavalo da kartica zapeva kada je mnogo visok FPS, ali oce da zapeva i kada je opterecena necim zahtevnijim..
:: Overclocking is the way of life!!!
Saske ... 07.10.2008. 09:58 #73912

broj poruka: 1117
ma nece...bar ne u garantnom roku :P

Overclocking is the way of life!!!

Equinoxe Re: ... 07.10.2008. 10:03 #73913

Ja ne znam zašto ste tolike flegme oko ovoga. To nije normalno. `Ma pišti ti naponska sekcija, šta ima veze.....`, šta vam je ?

:: ma nece...bar ne u garantnom roku :
:: Overclocking is the way of life!!!
nemanja23 re: 07.10.2008. 10:09 #73914

Ceo svet ima taj problem
http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=260&threadid=99197
da sam znao ne bi je ni kupio :(
ali sta da se radi i ako pisti tj.cvili , dalje radi kao zmaj, kartica je extra
mada odnecu je na reklamaciju pa ako me zapadne ista muka pomiricu se sa tim cvilenjem!!!
Erestun Re 07.10.2008. 11:02 #73916

broj poruka: 1797
Gde je sad obradmi da kaze kako ATi nema mana i da pise nebuloze kao sto su `nboodija` eh ljudi, lepo kaze signature...
Objektivnost....!?!?! sta je to?!?!

nemanja23 Re: Re 07.10.2008. 11:34 #73919

Nije da branim ATI (do juce sam imao 9800gtx+) ali guglaj malo pa ces da vidis da te probleme imaju i Nvidia kartice npr. gtx260 i 280

:: Gde je sad obradmi da kaze kako ATi nema mana i da pise nebuloze kao sto su `nboodija` eh ljudi, lepo kaze signature..
:: Objektivnost....!?!?! sta je to?!?
:: __________________________________________________________________
:: Why should man be protected, what has he done to justify it
:: This is why we embrace animals, they represent the innocence man doesn`t have
Equinoxe Re: Re: Re 07.10.2008. 11:39 #73920

Nema ni potreba da se bilo ko brani ili napada, i tačno je da se to dešava i sa ATI i nVidia čipovima baš iz tog razloga jer to sa GPU čipom veze nema kao što smo već gore pisali. To sam najviše sretao sa GF8600GT modelima, naročito GA. Vraćene su bez pogovora, ali one koje nisu su ili pištale sve više ili umirale. U nekim slučajevima, to se dešavalo i zbog lošeg napajanja, ali to nije slučaj kod tebe.

:: Nije da branim ATI (do juce sam imao 9800gtx+) ali guglaj malo pa ces da vidis da te probleme imaju i Nvidia kartice npr. gtx260 i 28
:: :: Gde je sad obradmi da kaze kako ATi nema mana i da pise nebuloze kao sto su `nboodija` eh ljudi, lepo kaze signature..
:: :: Objektivnost....!?!?! sta je to?!?
:: :: __________________________________________________________________
:: :: Why should man be protected, what has he done to justify it
:: :: This is why we embrace animals, they represent the innocence man doesn`t have
:: ::
Erestun Re: Re: Re 07.10.2008. 11:45 #73921

broj poruka: 1797
`ebes mi mater vi ne znate da citate, gde sam ja hvalio nvidiu? isto je to sranje, ja nisam naklonjen ni jednoj strani, samo me zivciraju oni koji jesu. od Voodoo-a, do vante, rive, Gf2, gf4 preko ATi, 9200, 9600xt, 9800 all-in-wonder do x800 all in wonder sve sam ih imao i iskreno i dalje najvise volim moju HIS 9600xt. Lepo kazem, uzima se ono sto je trenutno bolje i tacka.

:: Nije da branim ATI (do juce sam imao 9800gtx+) ali guglaj malo pa ces da vidis da te probleme imaju i Nvidia kartice npr. gtx260 i 28
:: :: Gde je sad obradmi da kaze kako ATi nema mana i da pise nebuloze kao sto su `nboodija` eh ljudi, lepo kaze signature..
:: :: Objektivnost....!?!?! sta je to?!?
:: :: __________________________________________________________________
:: :: Why should man be protected, what has he done to justify it
:: :: This is why we embrace animals, they represent the innocence man doesn`t have
Equinoxe Re: Re: Re: Re 07.10.2008. 11:54 #73922

Amin.

:: `ebes mi mater vi ne znate da citate, gde sam ja hvalio nvidiu? isto je to sranje, ja nisam naklonjen ni jednoj strani, samo me zivciraju oni koji jesu. od Voodoo-a, do vante, rive, Gf2, gf4 preko ATi, 9200, 9600xt, 9800 all-in-wonder do x800 all in wonder sve sam ih imao i iskreno i dalje najvise volim moju HIS 9600xt. Lepo kazem, uzima se ono sto je trenutno bolje i tacka
:
gile23 Otkud tebi 50 dinara 07.10.2008. 12:26 #73927

broj poruka: 9121
Pod 1 ta graficka ti je Overkill za taj procesor, pod dva ako ti jos traje garancija (a traje verovatno) nosi to tamo u servis i budi miran, ili ce ti dati novu graficku ili ce ti popraviti ovu staru, da a ko je proizvodjac te grafe, Gigabyte, Asus ili neko treci!!!

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Opusteno... 07.10.2008. 13:32 #73937

broj poruka: 18472
Sasvim normalana pojava i normalna stvar..Nemoj se to glupirati,niko ti garanciju nece priznati zbog toga jer je karta ispravna!

I Want to believe - The truth is out there
OC House
@PCBeast@

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049

markopvict 8800GT pisti ko zmaj 07.10.2008. 16:04 #73953

broj poruka: 4515
Cim krene neki 3d .... normalno je to kad piju dosta Watti

~~~~Mrzim: Nvideju, Nokiju i Lelekom.... Intel moze.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
nemanja23 re: 07.10.2008. 18:47 #73973

Ljudi na kraju sam provalio sta cvili nije graficka nego novo coolermaster napajanje 700w modularno ko bi rekao da treba jos struje( tesko je provaliti posto imam CM 690 kuciste napajanje je dole ispod graficke), boze boze sad moram da kupim drugo jace izgleda da cu preci na 1000w
P.S. Nego ima li zainteresovanih za cooler master 700w modularno jedan ceo dan korisceno? :)
nemanja23 Re: Otkud tebi 50 dinara 07.10.2008. 18:58 #73974

Pod 1 ovaj procesor leti sa ove ploce Pod 2 uzeo sam grafiku juce ima jos 3 godine garancije Pod 3 proizvodjac je MSI i grafika je R4870X2-T2D2G-OC

:) :) :)

:: Pod 1 ta graficka ti je Overkill za taj procesor, pod dva ako ti jos traje garancija (a traje verovatno) nosi to tamo u servis i budi miran, ili ce ti dati novu graficku ili ce ti popraviti ovu staru, da a ko je proizvodjac te grafe, Gigabyte, Asus ili neko treci!!
:: Pozdrav!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs