Monitor nisam video niti čitao ništa o njemu, ali Full HD za 135e ne uliva veliko poverenje. Tu mora da nešto nije u redu. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ A ti dakle ne znaš ko mi je brat ?!?
Procitao sam da LG treba da izbaci monitor u toj dijagonali sa tom rez. Inace taj monitor nema nista osim D-Sub i pojavio se pre nekoliko dana kod nas, neverujem da bilo ko ima iskustva sa njim.
Pretrazuj https://www.google.com, nesto ce ti izleteti, ali mene vise brine to 21 i po inca, a tek ta rezolucija, boga pitaj sta je to, verovatno je slicna stvar kad je Asus izbacio njihove 22` po veoma povoljnoj ceni sa veoma dobrom performansama, videcete za godinu dana 28` ce kostati 200 evra,...
Pozdrav!!!
:: Rezolucija 1920*1080. Treba mi dodatni monitor za male pare, a ovaj za samo 135 eura zadovoljava sve moje potrebe na nativnoj rezoluciji :: Sta kazete ::
bez da gledam. Taj monitor, samim tim sto nije 22 vec 21.5 znaci da nije 16:10 kao standardni vec je 16:9 prvenstveno pravljen za filmove. meni je i standardno wide mnogo sirok, a mislim da je ovo i previse. moj licni stav, naravno.
Monitor ima native rezoluciju od 1920x1080 sto ce reci da ostale rezolucije sigurno imaju losiju sliku u odnosu na native (slika bude zamucena, neprecizna i sl. ) . Takodje, za tu rezoluciju ti treba i neka malo kvalitetnija grafika, osim ako neces da napravis neki buckasti kompromis.. Obzirom da trazis monitor za male pare, sumnjam da je ostatak konfiguracije na kojoj ce raditi taj monitor - za hvaljenje :)
Mozda ti je bolje da potrazis neki drugi monitor :) jeste da je rezolucija `full HD` ali to je samo marketing jer prakticno to ne moze da se iskoristi jer nema odgovarajuce prikljucke :)
Mozda bi mogao da bacis pogled na Acer 22` (zaboravih oznaku, nesto WBQ al nemoj da me drzis za rec jer nisam siguran). Moj komsija ga je kupio sad za vikend i monitor je stvarno stvarno OK. Doduse ima D-SUB ali je slika kristalna. Da napomenem da taj Acer u Metro-u kosta nesto preko 9000 dinara...
Ma ne. Prvi monitor je VIEWSONIC VA2626w digital, na kojem radim, a mislio sam da uzmem ovaj za full HD filmove sa udaljenosti od 4 metra od njega u spavaćoj sobi samo za gledanje filmova sa devojkom. Gledamo samo HD filmove zadnjih 20-tak dana, a slika mu na nativnoj rezoluciji je ok. Inače kanta je sledeća: CPU Intel Q6600 MBO ASUS P5KC 4*2GB Omicron PC1200 HDD4*250 GB WD GPU 9800GT Gainward Chieftec 560W HPC-560-282. Ostalo nije bitno. Jako stabilna mašina. I da još uvek koristim ASUS P5KC ploču i da još uvek nema reklamacija na nju, bar kod mene.
Onda je namena tog monitora - jackpot :) :) :) javi kakav je kad ga uzmes :)
:: Ma ne. Prvi monitor je VIEWSONIC VA2626w digital, na kojem radim, a mislio sam da uzmem ovaj za full HD filmove sa udaljenosti od 4 metra od njega u spavaćoj sobi samo za gledanje filmova sa devojkom. Gledamo samo HD filmove zadnjih 20-tak dana, a slika mu na nativnoj rezoluciji je ok :: Inače kanta je sledeća :: CPU Intel Q660 :: MBO ASUS P5K :: 4*2GB Omicron PC120 :: HDD4*250 GB W :: GPU 9800GT Gainwar :: Chieftec 560W HPC-560-282 :: Ostalo nije bitno. Jako stabilna mašina. I da još uvek koristim ASUS P5KC ploču i da još uvek nema reklamacija na nju, bar kod mene ::
Monitor je za svaku pohvalu, i nije lepo da pricate o necemu i odbijate coveka shto niste ni videli ni probali, samim tim shto ga vi nemate znaci da nije dobro...Trenutno ni jedan low cost 22`` ne moze da se poredi sa ovim monitorom za HD filmove, a ovaj je itekako low cost. Kvalitetan izgled, lepe boje uz malu korekciju podeshenja, nema puno probijanja, bela i crna su ok, zvucnici kao i da ih nema, ne znam ko bi to i koristio, prelazak sa rezolucije 1650x1080 na ovu primetan ali ne neshto posebno, u pozitivnom smislu. HD koji je realno 720p ili 1080p je od ivice od ivice i izgleda savrsheno... Dobijene 3 godine garancija, cena 10999din... Shta, to znaci da neshto nije u redu? Kako da ne...Pozdrav...
Evo kako. Nema HDMI- nema FULL HD! Da li je marketinski potez ili sta god ali ni jedan blu ray disk ili full hd ne mozes da pustis i da izgleda kako treba bez HDMI.. Probaj, vidi pa bas ako ti se svidi...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.