Kupio bih neki monitor 24` koji podrzava full HD 1080p za lep ugodjaj prilikom gledanja filmova da ne kasni slika kao kod vecine vidjenih a da je ujedno i pogodan za neku dobru igricu (pucu)... Da li neko mozda imam preporuku neki tv mozda veceg panela (do 42`) koji moze dobro da zameni monitor..
Nisi naveo koliko želiš da potrošiš na monitor ali čim tražiš kvalitet verujem da ti keš nije problem, tako da ti preporučujem HDTV umesto monitora, shodno potrebama koje si naveo. Pogledaj Samsung-ove modele od 40`` jer su im dosta pale cene. Nije mi jasna jedino veličina koju tražiš, prvo monitor 24``, a onda TV do 42`` koji bi zamenio monitor. Ako planiraš da staviš HDTV na radni sto umesto monitora onda mislim da bi bilo preveliko da 40`` gledaš sa takve blizine. Ja imam baš ogroman sto i na njemu Samsung HDTV 32`` i na granici je da bude prevelik. Sve preko toga je preterano za ulogu monitora, 26`` bi bilo idealno. U svakom slučaju moj glas ide za HDTV bilo kojih dimenzija zbog svih prednosti koje ima u odnosu na monitore. Pozdrav!
Živ bio!!!
:: :: Kupio bih neki monitor 24` koji podrzava full HD 1080p za lep ugodjaj prilikom gledanja filmova da ne kasni slika kao kod vecine vidjenih a da je ujedno i pogodan za neku dobru igricu (pucu).. :: Da li neko mozda imam preporuku neki tv mozda veceg panela (do 42`) koji moze dobro da zameni monitor..
Super je taj Dell, lepo bi mi stajao uz lap... Mada cini mi se nema hdmi sto mu vidim kao manu.. Taj Samsung 240HD sam uzeo u obzir ali ne znam ni da li bi mozda dosta dobro zavrsio posao tu i slabija verzija bez hd oznake kao i t260.. Primamljiv mi je i samsung 2693hm... A sto se tice Velikog panela problem resavam malim udaljenjem i mx air-om i dinov-om mini. zato se i dvoumim..
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.