Pozdrav svima Na dve identične mašine sam zamenio grafiku i stavio ASUS ATI 3850. Sve bi bilo u redu da nisam instalirao Crysis Warhead. Od uvodnog screen-a pa nadalje igra radi frame by frame. Pretpostavljam da su drajveri u pitanju, tako da moje pitanje glasi koji su najbolji drajveri za ATI kartice a da sve normalno radi sa novijim igrama. Ostatak obe mašine je: Gigabyte NF 560 AMD X2 4000+ 2X1 GB Kingston PC 800 WD 160 GB (AAJS)
najbolje ti je da skines oficijelne drajvere sa amd/ati sajta...obicno izbace revizije drajvera kad god izadje neka nova bitnija igra... pogledaj sta kazu ovde.... http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=334162
Evo ovako, mogu biti drajveri, ali nekom mom drugu je takodje stari Crysis vreteo ko nikoga, losi su bili fajlovi koje je skinuo i igra je cimala, slican problem je imao i u FEAR-u, na svakih 30 sekundi imao je lag, ako ti pravi samo problem samo u Crysis-u, onda ti je do igre, a ako ti pravi u svim ostalim cudima neke lag-ove onda su driveri,...
Najbolji se je pokazao 8.3 extreme. Potrazi ga na net-u. Ili ako vec moras ATI 8.9 samo drajver i to je to. Nemoj da zaboravis totalnu deinstalaciju drajvera(Driver Cleaner.NET 3.2.2.0ili slicnim alatom). I ono najvaznije skidaj sa ASUS-ovog sajta.
imao sam slicnih problema sa mojom 3870,kad sam instalirao one drjvere koji dolaze uz grafu,ali u ovom slucaju sa GRID-om,onda sam skinuo drajvere sa ati sajta i amd fusion,i sada mi igre oristo lete ali sam malo kloknuo cpu na 2.7
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647266. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.