Kratko i jasno,racunar je radio sve dok nisam izvadio graficku kartu i vratio je na mesto sad vise monitor nece da se upali.Sta sam uradio?ako se pitate zasto sam je izvadio e pa...brat je dobio komp od matorog za rodjus pa sam se pitao da li je agp ili pci-e slot :D sad stvarno ne znas sta mu je.siguran sam da sam sve vratio kako je bilo...
Koja grafička je u pitanju ? Dodatni konektor za napajanje ? Jesi ubo monitor u Primary DVI, ako ima sva ili VGA + DVI ? Jel pišti ?
Daj još infoa, da ti ne bi postavljali ovde pitanja umesto davali odgovore. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
kako monitor neće da se upali? Jel na stendbaj režimu pa se ne pali ili uopšte ne blinka lampica tj.skroz ugašen. Probaj glavni prekidač. Svojevremeno je lik prešao 100km zbog kvara računara navodno nije imao slike. Pogađate šta je bilo u pitanju.
mozda je uboo naopako...ili je zaboravio monitor da ubode u struju :P daj ceo sistem...nista od detalja nisi stavio...jel ti maticna mozda ima integrisanu graficku...probaj to da izvadis, pa da ubodes opet i treba kabal za monitor da ubodes u onaj prikljucak koji je blize maticnoj ploci... ako nista ne pisti ili bilo sta slicno, mozda bi trebao da uradis jedan clear cmos...
Ovako da ti uopste ne radi monitor (ne svetli lampica kad ukljucis monitor), to znaci ili da nije ukljucen u struju ili je crkao, ili da mozda pozadi nisi dobro ubacio kabal od struje u monitor, a ako svetli lampica a pise input cable, ti vidi tamo pa bolje ubaci graficku u slot ili ti je crkao kabal ili nisi dobro ubacio kabal u slotove, sve proveri ili prikljuci komp na drugi monitor i vidi sta je u pitanju, ako nista na kraju odnesi u servis,...
ili bar slicne probleme,jer nisam ubo grafiku dovoljno `duboko`pa me je komp jeb.. celi dan a onda sam video kako zadnji kraj grafe jednostavno seta levo-desno i to je bio kraj mojih problema diorama gde si
:: ili bar slicne probleme,jer nisam ubo grafiku dovoljno `duboko`pa me je komp jeb.. celi dan a onda sam video kako zadnji kraj grafe jednostavno seta levo-desno i to je bio kraj mojih problem :: diorama gde s :: :: ::
vadjenje/vracanje-baterije i graficke - Moguce su Samo 3 stvari:
1.Grafika ti je `popila` neku suludu rezoluciju 2.Crkla je graf. 3. Crkla je ploca - sto je 97%
eto
Ako je maticna-trebalo bi izvaditi chip biosa ostaviti ga jedno pola ure do sat i vratiti. -na Asusovim plocama bios rikava narocito za 478 socket prilikom ovakvih AParAcija
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.