E ovako: Nameravam da uzmem nov komp ali za pocetak me zanima koji bi monitor mogao da pazarim i pitam vas koji je po vama najbolji 22` za novac 14000-16000 dinara.
Samsung BW 2232. Imam ga, odlican je, jedino vertikalan ugao gledanja nije neki, sve ostalo je strava (odziv 2 ms, kontrast 3000:1, odlican dizajn ...) . Mozda je malcice skuplji od 16000 ali se isplati. Kazu i da viewsonic ima odlicne 22` monitore za male pare. JOLE
Jebi ga, TN panel, za te pare, kome trebaju dobri uglovi gledanja, neće ni da gleda TN monitor i tu cenu. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
:: Samsung BW 2232. Imam ga, odlican je, jedino vertikalan ugao gledanja nije neki, sve ostalo je strava (odziv 2 ms, kontrast 3000:1, odlican dizajn ...) . Mozda je malcice skuplji od 16000 ali se isplati. Kazu i da viewsonic ima odlicne 22` monitore za male pare. :: JOL :: ::
Gledao sam i Samsung SM 223BW, da li ga ima neko i da li neko nestp vise zna o njemu, da li vredi uzeti taj. Gledao sam i taj 2232BW ali je nesto skpulji. Naime imam na raspolaganju 600 evra za nov kompjuter{samo monitor i kuciste) pa sam mislio da mi 200 ode na monitor, a kad bi uzeo 2232BW koji je nesto skuplji onda bi izgubio na ostaloj konfiguraciji. I hteo sam da pitam da li je 400 evra dovoljno za jednu pristojnu da kazem jacu masinu za sve moguce igrice i sl.
Nisam bas trenutno upucen u novije komponente pa i ne znam bas. Pozdrav svima.
Ako nece da budzi komp kasnije to je OK, ali ako hoce da budzi neka uzme neku slabiju grafu tipa 3850 jeftinija verzija ili 9600GT skuplja varijanta i neka ulozi u maticnu kes da moze da ubaci neki X4 procesor. Srecno sa kupovinom!!!
Ljudi hvala za sada svima, videcu za neki dan sta ce mi predloziti u PC radnji sto se tice cele konfiguracije pa se javljam na ovoj temi da vidim vase komentare i predloge ako je nesto po vama potrebno menjati. A sto se tice monitora, mislim da cu Samsung SM 223BW. Sta mislite o njemu?
Paz da se ne zezneshi, 223 BW nema punih 22,, mislim da je 21,6`, ako ti tih 0,4` nesto znace u zivotu. Inace je iste rezolucije kao i svi monitori od 22` JOLE
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.