:: Koja je najbolja grafika medju AGP :: Ploca mi podrzava AGP pa zato pitam uzeo bi nesto naj. za AGP :: Imam sledecu konf... :: :: AMD Athlon 3000 :: GA-K8NSC-93 :: DDR 3gb....itd :: ::
Mozda je i ova sto ti je Machine predlozio Overkill, ako nije pokusaj sa nekim 2000 radeonom, oni ce ti solidno odradjivati posao, koja ti je sad graficka!!!
Asus AH3650...i obavezno dobro da isklokujes taj procesor...ako se dobro secam, taj je na 1.8GHz...dakle, da ga dignes na 2.5 kako znas i umes i tek onda raspali neku igru...u suprotnom ti se ne isplati uzimati bilo kakvu jacu graficku za agp...
Najbrza je, koliko ja znam, ATi 3850, ona kosta oko 150 eura.
Za tvoju konfiguraciju mislim da je `plafon` ATi 2600XT sa 512MB GDDR3, 800/1400MHz, pa cak je i preterana jer iskoriscenost kartice ne moze da bude potpuna zbog nedovoljne brzine ostalih komponenti, ona je oko 60-70 eura.
... ATi X1950pro, NVidia 7900GS, 7800GS, 7600Gt.
Када сви мисле исто, значи да нико не мисли довољно
Sa adekvatnim hlađenjem, 3000+ ide na 2,3-2,4 GHz. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
:: Asus AH3650...i obavezno dobro da isklokujes taj procesor...ako se dobro secam, taj je na 1.8GHz...dakle, da ga dignes na 2.5 kako znas i umes i tek onda raspali neku igru...u suprotnom ti se ne isplati uzimati bilo kakvu jacu graficku za agp.. :: :: Overclocking is the way of life!!! :: ::
Moj 3200+ Venice nije hteo na više od 2550 MHz da radi stabilno, imao sam tad dobar RAM, al je CPU sedeo na MSI ploči. Recimo da je 2,3 GHz minimum za 3000+. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
:: ma ide i vise...ja sam 3200+ za s939 terao do 2.8 sa stock kulerom.. :: :: Overclocking is the way of life!!! :: ::
isti taj Venice, samo na Asus ploci sa VIA K8T890 chipsetom...ploca je zmaj, ide FSB na njoj do 340MHz...memorije sam imao svasta, tri modula od po 256MB, sva tri razlicita...jedan corsair na 400, kingston na 400 i mislim PQI na 266 i sve je to tako skupa radilo bez problema na 380MHz...mislim na memaru...
Kupi samo ASUS 3650 sa 512 MB DDR3 memorije. Bices odusevljen. ASUS,Palit,MSI i Gainward 3850 za AGP se poprilicno cudno ponasaju na Gigabyte, ASUS i MSI, a rade na ECS plocama besprekorno( zastajkivanje prilikom reprodukcije .avi fajlova,filmova na BD-R diskovima, usporenje u igricama, a nema veze sa hladjenjem grafike, izoblicenje zvuka prilikom snimanja preko HDMI-ja, dok to na 3650 se nije jos desilo!?). Mada ja ne podnosim ECS, ali tako je. P.S Ako 3 kartice sa 3850 u AGP-u rade, a neradi 28 onda nije u pitanju podesavanje sistema, vec neispravan cip GPU( meni radi jedna MSI, a drugu Palit i ASUS). Toliko sam zapenio da sam menjao memoriju na jednoj kartici, cisto da vidim da nije memara u pitanju( kolege su me u studiju proglasile manijakom zbog te `operacije`).
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.