Sto da ne kad ima garanciju nek je klokuje do zadnjeg mhz (po principu uvek moze jos malo) Ja sam svoju 9600gt gigabyte kloknuo na 800,1975 a mem na 2200 za 24/7. Javi dokle oce da radi, bas me interesuje...
A zasto zelis da klokujes vec klokovanu karticu? Jel mozda ne moze da potera neku igricu? Jel ces videti neku razliku ako dobijes 1-2 frejma vise i Crysis-u? Ako ti je cilj klokovanja da poboljsas performanse u igrama onda to dzabe radis jer je poboljsanje jako malo a rizik da nesto sprzis veliki,jer je kartica vec fabricki klokovana,a ako samo zelis da vidis `dokle ide` onda probaj i sretno!!!
KO DRUGOME JAMU KOPA-FIZICKI JE RADNIK!!!
:: :: Imam doticnu karticu vec 6meseci,pa me interesuje kakva su vasa iskustva sa klokovanjem,jer je ona vec fabricki klokovana na 2000/700 :: :: Hvala unapred svima!!! :: :: :: BIOSTAR THE WAY OF LIFE
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.