imam jedan mali problem ja sumnjam na grafiku ali nisam bas siguran problem je sto se komp zaglupavi ne funkcionise nistasto god stisnem na ekranu ,ja mu samo dam ctr+alt+delete pakad mi izadje prozorja mu samo dam cancel i on ponovo radi bez problema kao da nista nije bilo,u igricama je sve normalno radi super probao sam sve novije drajvere za ati sa zvanicnog sajta ali nista nije resilo problem.asus p5kc,intel c2d e6550,ati 3870 ddr4 512,2 x 1gb kingston xyper x 1066,chiftec 450w,itd
Mislim da nije graficka u pitanju, niti napajanje (ako sam razumeo to sto si napisao u jednoj recenici od 5 redova ?!). Ne verujem ni da je memorija problem.
Najverovatnije problem je softverske prirode (drajveri ? explorer ?). Da li si pokusao reinstalaciju sistema `od nule` ? Da nisi nesto overklokovao ? Virusi, crvi, trojanci ?
Malo verovatno da je do ploce.
У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.
u ptanju je vista 32bitna i nova je instalacija,kaspersky internet security 2009 ine prijavljuje viruse,a ipodigao sam ventilator nagrafickoj 70% i ne pregreva se jel u igricama radi lepo,a moze biti da je explorer
Sve ti je Cele rekao, reinstalacija sistema, ili ako zelis da budes siguran formatiras hard, pa sve iz pocetka, ali prvo pokusaj protiv virusa, ako ni to ne pomogne, onda gledaj sta ti je najmilije, ili odnesi u servis provale oni brzo u cemu je fora!!!
rekao bih da je problem u Visti. Naime na laptopu koji imam je pre-instalirana Vista basic u toku gledanja filma mi se dogadjalo isto. Ne budem lenj reinstaliram OS o5 isto sad vec 11 meseci XP Proffessional najcrnji pirat nije mi ni stucnuo. Upravo sam ga testirao na moru 15 dana.
probaj da uninstaliras Kasperski...meni je komp zabadao zbog tog sranja od atnivirusa jer ziljavi Kasperski proverava svaki fajl u svakom folderu koji otvorim, svaki fajl koji neki program ucitava... doduse bio je stariji komp sa slabijim procesorom, ali nikad se ne zna...
:: gile23, tebe bi trebalo odneti u servis da provale oni brzo u cemu je fora!! :: :: Procitao sam vise puta na ovom forumu da ploca asus p5kc pravi probleme!? :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.