Dobio sam budzet od 150e za kupovinu 22` monitora (sto znaci da DVI otpada u startu). Naravno moci ce i koji evro gore ali ne puno. Elem dobio sam i jednu informaciju pride. U Metrou bi od 25-tog septembra trebalo da se pojavi neki Acer 22` (informator nema pojma koji model) po ceni od 9500 dinara. Isplati li se to uzeti ili da uzmem LG L2234S-BN po ceni od 150e? Ili mozda provereni model LG L222WS-BN po ceni od 155e? Ili ovaj LG W2234S-BN po ceni od takodje 155e? I koja je uopste razlika izmedju ovih LG-a?
Entry level. Znači..... izbaci azbuku potpomognutu brojevima iz glave (gomile modela koje pominješ odnosno još veću koju razmatraš), i, put pod noge. Prvo, isprobaj da to bude model koji radi u startu (proveriš bad-pixele na licinom mestu), a od tih koji rade u startu, uzmi onaj koji ima dužu i sigurniju garanciju. Ako i tu iskrsnu dva-tri kandidata, povedi ribu, seju ili drug-aricu da ocene stilski komad nameštaja pa pazari ono što posle neće moći da pljuju - jer su izabarali sami, by heart. Ako razmišljaš o toj akciji.... ja imam iskustvo od kolega da sve sa akcija koristi svoj garantni rok jednom ili dvaput. Ako može da se popravi. A o dužini čekanja.... svakakva su iskustva. Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Ok skontao sam sta hoces da kazes. Nego sta mislite o ovom modelu Viewsonic VA2226w. Ima DVI i nasao sam ga za 13000 dinara. To mu dodje nekih 20-tak evra vise. Ali vidim da ga hvale na nekim mestima. Naravno pogledacu monitor pre kupovine ali barem da sastavim spisak sta cu da gledam. Inace nije za mene, meni sljaka Samsung 931BF i sasvim zadovoljava moje potrebe tako da ga necu skoro menjati.
Ja koristim nesto manje od godinu dana Acerov model 22-ojke X223w i zadovoljan sam, nema mrtvih piksela i slika je pristojna za kupljeni novac. Pogledaj vise modela pa odluči...
Vrlo je diskutabilna garancija koju daje metro. Prvo, moraš imati istu karticu sa kojom si kupio robu (ako se ne daj bože ugasi firma - nema garancije). Drugo, mislim da ona ne podrazuma garanciju na mrtve pixele, već samo na rad uređaja
A svakako da je cena vrlo povoljna, skoro 2000 jeftinije nego u drugim radnjama
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.