Mislim da će se svi složiti da je sada najbolja kupovina Ati, što znači da je odgovor na tvoje pitanje 4850. Moram da se složim sa Pantom, zato što su tvoje 4 teme, međe poslednjih 10. I reši se, leba ti, tog idiotskog slogana na hrvatskom, čak iako je iz Alana Forda (ako ne grešim).
Sta vam smeta sto covek stavio slogan, svasta... ovom zvezdasu jos smeta sto je na hrvatskom. Mislio sam da samo Hrvati prave razliku izmedju srpskog i hrvatskog, kad ono - prave i Srbi. Pa ajde, maxpayne, stavi im neki pametan slogan, recimo Dostojesvskog, al da bude na srpskom (i to cirilica). I promeni to idiotsko ime brate, nemoj da ih nerviras. Kupi ATI, jeftinija i brza JOLE
ali ujedno da kazem zao mi je sto se Nvidiji desava kriza, sada dok otpustaju radnike itd..Steta bili su dobra firma ,nadam se da ce brzo da se vrate u igru i da nadju sebe na IT trzistu i da se ne zaludjuju sa Cuda.
Sorry,nisam spamer,nego jednostavno radoznao previse!
20.09.2008. 07:35
status: user broj poruka: 220
Zaboravio sam da kazem,izvinite,pazario sam gigabyte 4850,ali nekako sam pre nje uvek imao cesce nvidia kartice,zadnja je bila 8600 gt asus,256 ddr3,ali silent varijanta,pa sam se sa ortakom prepucavao koja je bolja,ati 4850 ili nvidia 9800gtx,za koju on tvrdi da je bolja,ali 4850 sa 800 streem cpu-a,i sto bi rekli ovi iz sk.`` teraflops bato`` otkida,zao mi je samo sto nisam imao jos koji dinar iz prasice pa uzeo zver 4870 sa ddr5! Ko kani pobedit,ne sme izgubit! Moze ovako?Ili je i ``kani`` hrvatska rec?Ali hajde da ne budemo nacionalisti,hajde da mi prvi napravimo korak,pa da smanjimo tenzije,i mrznju prema njima? A sto se tice izreke,pa onaj ko nije citao prve brojeve alan forda(koji su bili iskljucivo na hrvatskom,ali to opet ne znaci da gajim neke simpatije prema nima!!!!!)taj ne zna sta je propustio,i svi se slazu da kasnija izdanja titlovana i prevedena na srpski,daleko manje smeha u sebi imaju!Jedna od legendarnih izreka iz alana f.A onaj zvezdas,pa on nazad vise ne moze,samo napred,bato!
Sorry,nisam spamer,nego jednostavno radoznao previse!
20.09.2008. 07:37
status: user broj poruka: 220
Zaboravio sam da kazem,izvinite,pazario sam gigabyte 4850,ali nekako sam pre nje uvek imao cesce nvidia kartice,zadnja je bila 8600 gt asus,256 ddr3,ali silent varijanta,pa sam se sa ortakom prepucavao koja je bolja,ati 4850 ili nvidia 9800gtx,za koju on tvrdi da je bolja,ali 4850 sa 800 streem cpu-a,i sto bi rekli ovi iz sk.`` teraflops bato`` otkida,zao mi je samo sto nisam imao jos koji dinar iz prasice pa uzeo zver 4870 sa ddr5! Ko kani pobedit,ne sme izgubit! Moze ovako?Ili je i ``kani`` hrvatska rec?Ali hajde da ne budemo nacionalisti,hajde da mi prvi napravimo korak,pa da smanjimo tenzije,i mrznju prema njima? A sto se tice izreke,pa onaj ko nije citao prve brojeve alan forda(koji su bili iskljucivo na hrvatskom,ali to opet ne znaci da gajim neke simpatije prema nima!!!!!)taj ne zna sta je propustio,i svi se slazu da kasnija izdanja titlovana i prevedena na srpski,daleko manje smeha u sebi imaju!Jedna od legendarnih izreka iz alana f.A onaj zvezdas,pa on nazad vise ne moze,samo napred,bato!
Ne mrzim ja Hrvate, niti bilo koga drugog, samo me izuzetno nervira njihova unakažena verzija srpskog jezika, iz prostog razloga što u Srbiji, nažalost, ima gomila nepismenih seljoša koji ne znaju da pričaju i pišu sopstveni jezik. A toga ima vala i na forumu. Ako neki slogan treba da bude na stranom jeziku, neka to bude engleski. I za kraj, Srbi treba da smanje tenzije među sobom, pa tek onda da se mire sa drugim narodima, umesto da im se uvlače u šupak.
:: Ne mrzim ja Hrvate, niti bilo koga drugog, samo me izuzetno nervira njihova unakažena verzija srpskog jezika, iz prostog razloga što u Srbiji, nažalost, ima gomila nepismenih seljoša koji ne znaju da pričaju i pišu sopstveni jezik. A toga ima vala i na forumu. Ako neki slogan treba da bude na stranom jeziku, neka to bude engleski. I za kraj, Srbi treba da smanje tenzije među sobom, pa tek onda da se mire sa drugim narodima, umesto da im se uvlače u šupak ::
Samo bih da dodam da je KANI turcizam, a ne hrvatska ili srpska reč, jer i kod nas se kaže `naKANIo sam se da uradim...` a ne `nameravam da uradim...` A i hrvati koriste staru slovensku, pa i srpsku, reč NOGOMET dok smo mi maznuli FUDBAL iz engleskog...itd. Lično, kao ljubitelju Alana Forda, ovaj Grunfov natpis mi je veoma zanimljiv (Tko kani pobjedit ne smije izgubit) mada mi je najbolji onaj `Tko leti, vrijedi...` Za nas koji smo rođeni u SFRJ hrvatski nije ` unakažena verzija srpskog jezika `, već `unakažena verzija srpskohrvatskog jezika` koju su smislili iskompleksirani lingvisti i političari, a da li STRANIM JEZIKOM smatraš onaj koji savršeno razumeš, kao i svoj maternji, je lični problem. I SVAKI srbin razume HRVATSKI jezik, ali ne i engeski. A ako ćeš već tako,i šupak je STRANA, BOSANSKA reč, jer mi imamo izraz za to i kaže se ČMAR...
Evo otvoreno priznajem da sam ja kriv za ovo skretanje sa teme, tamo gde ne bi na ovom forumu trebalo da se ide, da se ne bi pretvorio u skupštinu. Samo i dalje mi nije jasno zašto u ovoj zemlji kada kažeš da voliš Srbiju, odmah te optuže da si nacionalista. A ovaj nepismeni lingvista, koji reč Srbi piše malim slovom, indirektno me je optužio da sam polu-stranac, zato što sam 50% Bosanac. To samo Srbi mogu da rade jedni drugima. Zato hajde da se vratimo kompjuterima.
Od sad mi je slogan:Tko leti,vrijedi!Covek me je podsetio na najjacu foru,mada ima ih dosta iz Alana Forda!Moram malo da procesljam pojedine brojeve koji uredno stoje spakovani u ormarcicu na najvisoj polici(zbog vlage)Ljudi ima li ko taj Crisis - W,da probam kako ce moja zver da se nosi sa njom,saljem za nju bilo koju igricu od 2000 koliko imam,a treba mi Beijing olimpijada,ako neko ima,evo patim se sa wirelesom,i torrentomi skinuo sam olimpijadu samo 0.2 % za 3 dana!
Imam ti Olimpijadu i nije nesto super, idi na rapidserbia.com pa nadji tamo link, a sto se tice HD4850, sve dobro za tu graficku osim ventilatora, ta nVidi-a jeste brza, ali ipak Radeon ima mnogo jaci GPU od tog tamo,...
9800GTX je u principu slabiji neki procenat od 4850 ali zato 9800GTX+ nije. Taj primerak sa plusom je i smišljen da dočeka nejaku 4850.
9800GTX nije ništa drugo do prerađeni 8800. 9800GTX+ je usitnjeni i nešto ubrzani 9800GTX. Ta tehnologija je na tržištu skoro dve godine. Toliko je ATi-ju trebalo da dostigne nVIDI-ju u toj klasi...i bilo kojoj drugoj...to ti govori koliki je ATi kerov k..ac.
9800GTX+ je hladniji i tiši, izbaciuje vruć vazduh pravo napolje, iza sebe ima drajvere stare dve godine i skoro svaka igra ima nVIDIA logo...pa ti sad vidi.
Ovo svi već znamo...nego batalite tu glupu obojenu raspravu i svi na rapidshare pošto su izašli novi S.T.A.L.K.E.R, Crysis i Witcher.
...ne SMIJE izgubit` a ne: ne SME ... . U vezi karte: 4850 uzmi samo ukoliko igras iskljucivo najnovije 3D igre. Ako si ljubitelj i nekih stariji naslova, narocito onih koji koriste OpenGL (Quake2 - 4 itd.), onda ipak uzmi GeForce.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.