U pitanju je 7600gt Agp desilo se da pri podizanju sistema da izbacuje neke linije preko slike kao da je riknula,kada sam ponovo upalio komp sve radi normalno,pustao sam neke igrice, resetovo ga par puta, gasio, sve ok.Ono sto mene zanima kako da je istestiram i koji alat ,program da probam?
Probaj 3D mark na loop pa nek vrti satima mada najbolji test ti je da koristis racunar normalno (igre, filmovi, 2D...) i ako ne bude problema ne brini. Ja na jednoj staroj masini imam ATi9200pro koja vec 3 godine pri podizanju sistema izbacuje neke vertikalne isprekidane linije, klasicna crkotina, medjutim u windows-u pri rezoluciji 1024x768 radi apsolutno normalno bez ikakvih artefakata, igre rade, 3D mark prodje, sve je ok. Jedino sto sam primetio je sledece, iako je kartica 128-bitna sa 128MB DDR, otkad je navodno riknula Everest prijavljuje da je 64-bitna sa 256MB DDR, budalastina! Rezultat u 3D mark-u je potpuno isti kao i pre nego sto se `pokvarila`. Najbitnije je da radi bez problema a linije koje se pojavljuju pri podizanju mi ne smetaju.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.