Aj ako bi neko bio car od vas i prikacio ili mi poslao na mail (boris.981@gmail.com) screenshot-ove sa wide tft monitora ( 19`. 20`.22`) bio bih mu vecno zahvalan !!!
Razmisljam se da uzmem 22` wide viewsonic va2216w pa me zanima koliko katastrofalno to izgleda pri igranju igara....
ali pravo da ti kazem ja imam lcd 19 wide i meni bas svida ono sto vidim,pogotovo kod NFS serijala,to izgleda puno bolje na wideu,barem meni!Ni ostale igra ne izgledaju bas lose,kako bi tek bio dobro da imam 22 wide,posto ovaj izgleda manji nego sto jeste,ali meni ipak svida! Pa sta drugo...ja bih uzeo 22 wide!!!Pozdrav!!!
Zamisli ti 22 inca odnos 4:3 pa care to ti je metar uvis, onda ce da se napravi Microsoft Mac, za igre 22 inca bio sam kod druga ne izgleda lose, sve sad na tebi. Srecno sa kupovinom!!!
Poslao sam ti par kom. ma zapravo smeta mi kad odem negde pa se igram u 4:3 :) Wide je sad vec standard na neki nacim, verovatno nisi navikao ali videces sasvim je ok i normalno, pa i da, meni se licno i vise svidja wide monitor ..
:: Moze brate ! :: :: Jel ti smeta to sto je wide kad igras igre :: Ja kontam 22` wide je dosta veliko pa mozda ne bude lose ..... :: :: :: Oces screen iz igre ? imam par ( 19` Wide :: :: :: ::
Jeste da nake starije igre nemaju podršku za vajdskrin rezolucije, ali ni u ludilu se ne bih vraćao na CRT 17-icu. Imam Samsunga 2232BW i uživam u potpunosti.
sam od skoro vlasnik jednog 2232bw i odusevio se pre toga imao 19 tft i to mi je bilo zakon i ja sam mislio da ce wide biti njesra ali jos jednom da NAGLASIM odusevio sam se sve je super
imam vec godinu dana 22 wide i prilicno sam zadovoljan i onim igrama koje imaju 4.3 odnos... obavezno kupi DVI kabl - mnogo korisna stvar, ovaj analogni baci ako ga dobijes .-).
Samo napred i uzimaj taj wide, pitaćeš se kako li si mogao bez njega do sada, još ako je 22`, ima da pevaš. Imao sam 17` CRT, 17` TFT, 19` TFT i ovaj sad od 22` wide je nezamisliv u odnosu na prethodne.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.