Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
cool viva pro..
STRANA 1 OD 1
skar cool viva pro.. 15.09.2008. 14:46 T11995

status: user
broj poruka: 3992
namerio sam se na ovaj kuler iz tog razloga sto mi je fabricki jako bucan,mislim odvaljuje celo kuciste mi se trese na 70% obrtaja na max nisam ni pokusao da ne odleti,da li je neko ugradio na svoju grafu i kako se pokazao,i jel istina da je univerzalni za gforce i radeone
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
csoszop RE cool viva pro 15.09.2008. 17:08 #70760

broj poruka: 183
- Imam taj kuler i apsolutno sam zadovoljan s njim.Na maksimalnom broju obrtaja jedva se cuje a i hladjenje mu je dobro.Ima samo jednu manu a to je: Uz njega dobijas i 8 malih aluminijumskih hladnjaka za memoriju.Dva takva hladnjaka ne mozes da nalepis na memorije graficke ni pod tackom razno jer te memorije dolaze nasuprot listicima za hladjenje a on je suvise blizu memorijskim cipovima.
Inace kuler je OK i pase i na ATI i na Nvidija kartice.Uz njega dobijas i nastavke za montiranje na razlicite tipove graficke.
Poz.

doncocos Re: 15.09.2008. 19:17 #70770

broj poruka: 417
Cool viva pro SE na 8800 gt 512 radi sasvim dobro. Temperatura graficke na 35 stepeni u sobi bez klime u full load nije prelazila 65 stepeni. Imas jos varijanti, a jedna od njih je Thermaltake DuOrb VGA, koji je nesto bucniji, ali jos bolje hladi graficku i na pored njega na graficku mogu da se nalepe hladnjaci na sve memorijske cipove. Kazem nesto je bucniji, ali je to daleko od buke fabrickog kulera. I on moze da se montira i na ATI i NVIDIA kartice.
http://www.thermaltake.com/product/Cooler/VGAnCHIPnMEM/CL-G0102/cl-g0102.asp

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs