DFI LANPARTY DK P45-T2RS , HIS HD 4850 IceQ 4 TurboX
STRANA 1 OD 1
mex11
DFI LANPARTY DK P45-T2RS , HIS HD 4850 IceQ 4 TurboX
13.09.2008. 10:40
T11954
status: user broj poruka: 56
Hteo bi da kupim gore navedenu plocu i graficku pa me zanima da li je chieftec napajanje od 400W dovoljno.Ostale komponenete su C2D e6850 2x 1Gb DDR2 800MHz HDD 500Gb 2xDWD/RW. U stvari me najvise zanima da li je 400W minimum odnosno granica za ovu konfiguraciju ili bas mora jace napajanje i sa koliko jacim bi moralo
Re: DFI LANPARTY DK P45-T2RS , HIS HD 4850 IceQ 4 TurboX
13.09.2008. 13:09
status: user broj poruka: 1046
sacekaj plus verziju iste ploce,samo sto nije stigla kod nas.
:: Hteo bi da kupim gore navedenu plocu i graficku pa me zanima da li je chieftec napajanje od 400W dovoljno.Ostale komponenete su C2D e6850 2x 1Gb DDR2 800MHz HDD 500Gb 2xDWD/RW. U stvari me najvise zanima da li je 400W minimum odnosno granica za ovu konfiguraciju ili bas mora jace napajanje i sa koliko jacim bi moralo
Gde leba ti nadje HIS i to jos Turbo, fabric O/C version?
13.09.2008. 15:26
status: user broj poruka: 5710
DFI je jedan od onih brandova koji rade posve misteriozno - ili super ili nikako. Bolji je od Epox, Foxconn, Biostar, MSI, GA...ali WTF sta ce ti ista drugo kada je tu grandiozni Asus?! Nema nista bolje od njihove P5Q serije, provereno...osim ako imas prilaz stranim trzistima....400W je sasvim dovoljno. Ako imas P35-cu dzaba ti je prelazak kada nema neke bitne razlike, jedino ako imas P965 onda ima smisla, itekako.
@MACHINE: ne razumem sta ti to znaci `Gde leba ti nadje HIS i to jos Turbo, fabric O/C version?` , takodje znam vrlo dobro kakav je ASUS a to da li je grandiozan i slicno to je subjektivna stvar kao i to kakav je DFI. Ja pre svega nisam pitao kakav je koji proizvodjac ploca ili grafickih kartica nego da li mogu ove dve komponente na Chieftec 400W
To znaci da je redak, jer HIS, posebno IceQ X serije spadaju u sam vrh...bolji su od PowerColor i Sapphire. To sam mislio....
Reakao sam ti da je Chiftec od 400W dovoljan, mad anisi naveo seriju, da li je GPS, CFT/HPC, ATX...
- A N G E L -
:: @ psyman: vidis nije ti losa ideja pogledacu :: :: @MACHINE: ne razumem sta ti to znaci `Gde leba ti nadje HIS i to jos Turbo, fabric O/C version?` , takodje znam vrlo dobro kakav je ASUS a to da li je grandiozan i slicno to je subjektivna stvar kao i to kakav je DFI. Ja pre svega nisam pitao kakav je koji proizvodjac ploca ili grafickih kartica nego da li mogu ove dve komponente na Chieftec 400 :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.