Ako ti se daje ~50e najbolji izbor ti je HR-03 + fan, nesto jeftinija varijanta je AC S1 mada njega ne mozes naci u prodavnicama ( znaci oglasi ) to mozes uzeti nesto jeftinije + fan. To su ti hladnjaci koji sa kojima bi sigurno bio zadovoljan sve ovo ostalo je tu negde, manje vise slicno ko i tvoj stock kad bi mu malo povecao brzinu ( doduse tu zrtvujes buku )
1. Zasto bi menjao ? zbog buke ? 2. Zbog overclock-a ili bolje temp ?
Iskreno ako je pod 1. podrzavam, ako je 2 onda bolje ne bacaj pare jer od OC-a nema puno a temp. ma ko je sljivi ako radi ok ..
:: Ako ti se daje ~50e najbolji izbor ti je HR-03 + fan, nesto jeftinija varijanta je AC S1 mada njega ne mozes naci u prodavnicama ( znaci oglasi ) to mozes uzeti nesto jeftinije + fan :: To su ti hladnjaci koji sa kojima bi sigurno bio zadovoljan sve ovo ostalo je tu negde, manje vise slicno ko i tvoj stock kad bi mu malo povecao brzinu ( doduse tu zrtvujes buku :: :: 1. Zasto bi menjao ? zbog buke :: 2. Zbog overclock-a ili bolje temp :: :: Iskreno ako je pod 1. podrzavam, ako je 2 onda bolje ne bacaj pare jer od OC-a nema puno a temp. ma ko je sljivi ako radi ok .
Naravno samo zbog buke, sto se tice grejanja to sam sredio! Ubacio sam novi bios, nije pomoglo, temp. je pala za nekih 5 stepeni, onda sam napravio 3 profila za fan i tu se prica zavrsava sa grejanjem a BUKA nastaje!!! :)
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.