Do 200e najbolja je 6600GT ali ako bi dao vishe za dosta jacu karticu uzmi 6800GS (oko 270e) koja je priblizno duplo jaca kartica.Performanse su u dlaku iste kao 6800GT ali je GS overklokabilniji.GS za sada postoji samo u PEG varijanti.
atlon xp2600 ddr 512 Dodacu jos 512 kad uzimam i graficku mb asus a7v600x trenutno graficka fx 5200 Ma uletele mi jos neke parice tako da mi je budjet sada oko 300e
:: atlon xp260 :: ddr 512 Dodacu jos 512 kad uzimam i grafick :: mb asus a7v600 :: trenutno graficka fx 520 :: Ma uletele mi jos neke parice tako da mi je budjet sada oko 300
Znao sam. Po meni se ne isplati uzimati AGP varijantu graficke karte. Bolje uradi upgrade kako treba za tih 300evrica nego da se mucis. Dobro dobro , uvek ispadne neka kinta vise , ali ces imati komp koji vredi bar 800-900 evra danas. Ono sto ti imas ja sam slicno , ako ne i isto imao do pre mesec dva. Elem , prodaj plocu,procesor,grafiku i dodaj te parice i kupi neku 64vorku , NForce4 plocu i grafiku po izboru Nvidia ili ATI.Za tvoje tri stvari ces pazariti ili ok procesor ili ok plocu , a za onih 300 evrica ostale dve komponente manje vise.Tako sam ja uradio , a ti vidi sta ti se isplati. Jedino sto moras da dodas je nekih 50tak evra za dodatnu memoriju, ali to i ovako i onako moras da izdvojis.Sto se tice grafike tu stedis nekih 15-30 evra u razlici izmedju AGP a u odnosu na PCE-i slot tako da ces imati bar za pola memorije.Necu ti savetovati sta i koje komponente , jer to na nasem trzistu moras sam da onjusis , a ujedno mogu samo da te ometem u odnosu na ostale sugestije oko kojih se prilicno slazem.Poz
Upravu si! Da da danas sam i ja malo stavi prst na celo! I odmah se raspitao kod lika koji mi radi komp,kaze isto kao i ti! Za moju plocu procesor i graficku kao moze oko 100e i da ce mi trebati jos 400e za 64bitni na 3000 i gf 6800 sto znaci moram da ustedim jos 100e
E sad nesto je spominjao ekspres varijant kao to je trenutna buducnost! No ja ga nista nisam razumeo!?
:: Upravu si :: Da da danas sam i ja malo stavi prst na celo :: I odmah se raspitao kod lika koji mi radi komp,kaze isto kao i ti :: Za moju plocu procesor i graficku kao moze oko 100e i da ce mi trebati jos 400e za 64bitni na 3000 i gf 6800 sto znaci moram da ustedim jos 100e :: E sad nesto je spominjao ekspres varijant kao to je trenutna buducnost :: No ja ga nista nisam razumeo!
Pa pogledaj malo cene ovde na pcberzi za tvoje komponente.Mozda izvuces 100 i kusur evra za ove tvoje tri stvari.A taj kusur moze da ode i za neki 3200 64bitni.Ja bih , da sam na tvom mestu , odmah dao oglas i prelomio oko toga.Jeste da , ako prodas to , ces biti neko vreme bez kompa , ali to je tako.Ujedno pogledaj i cene novih komponenti.Za to i sluzi ovaj sajt.Malim manervima ces se skrpiti za neku 64bitnu makinu. Ekspres varijanta znaci noviji slot za graficke karte.To je ono sto sam vec rekao.Samo gledaj da nova graficka nema dodatni molex konektor za napajanje.Posto si se ,vidim, opredelio za srednje cenovni rang grafike , to nece biti problem.U suprotnom se moze desiti da treba da menjas i napajanje.Ploca i procesor su tu negde po potrosnji struje kao i tvoje sadasnje, tako da to nije problem.Poz.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.