Uzmi VeivSonic, a od Šmug-Šmuga uzmi usisavač, onaj sa posudom na crevki, da ti prašina ne pada na monitor! Može i klima... a te zayebayee sa panelom, objašnjenjem ko i u kojoj meri ima najkurvinskiju politiku oko definisanja skiknutih pixel-a (zbog reklamacije, ne daj bože...)... pa, izbegni, kad već možeš. I, da, naravno da ima dobrih ŠmugŠmug monitora, ali, što ih prodaje mnogo yayara ovde.... čudo jedno.
Sad ste me stavili na muke od cika Tantala. Ipak,vidim da hvalite ta dva monitora,pa cu da ih odguglam da ih vidim i vizuelno(sto netreba zanemariti),siguran sam da su prva liga(nesmem ni da sumljam u Vas).Jedan od ta dva lepotana ce se prisljamciti mojoj skromnoj konfiguraciji.Javit cu
imam ja 2032BW koji je samo 2 inch-a manji a po izgledu isti kao 2232 i prezadovoljan sam a i zbog izgleda sam ga uzeo, mrtvih piksela nema a to oko panela vec postaje mit.
ako mozes da se natagnes za T220 samsung po meni best buy, view sonic ima bolju sliku od samsung ali uvoznik viewsonica i njegova azurnost u garantnom roku i iskoriscavanje 45 dana garantnog roka maksimalno moguce su me odbili od viewsonica Devize devize bonda elema
Pa i ta praksa ViewSonic-a je bolja nego da na samsung monitoru trpim 6 mrtvaka sve dok se ne pojavi sedmi pa da mi uvaze reklamaciju na neispravni monitor.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: ako mozes da se natagnes za T220 samsung po meni best buy, view sonic ima bolju sliku od samsung ali uvoznik viewsonica i njegova azurnost u garantnom roku i iskoriscavanje 45 dana garantnog roka maksimalno moguce su me odbili od viewsonic :: Devize devize bonda elem :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.