Kao i uvek , pitam samo drustvo sa PC Berze cije misljenje uvek uvazavam ! Posto je poznato da se fabricki ventilator na ati 4850 dere kao lud kada se podigne broj obrtaja ja sam odlucio da promenim isti i da stavim Thermaltake DuOrb CL-G0102 pa me interesuje vase misljenje o tom hladnjaku ili ako naravno neko ima savet za neki bolji hladnjak ! Hvala unapred !!!
Odlican hladnjak. Nije necujan, ali je daleko tisi od fabrickog i lak je za montazu. Temperatura GPU je sa 65 u idle rezimu i 85-90 pod punim opterecenjem spala na 40-45 i 50 po do veoma retko 60 stepeni. Uz njega dobijas i aluminijumske hladnjake za memoriju koji prilicno jadno deluju, ali odradjuju posao obzirom da 2 ventilatora samog hladnjaka hlade i okolinu GPU. Konektor na kablu za napajanje je 4-pin molex i nema regulacije broja obrtaja. TT ima jos 2 modela hladnjaka za tu karticu, ali ne znam mogu li da se kupe kod nas (CL-G0116, CL-G0103). Mozes takodje da pogledas i Cooler Master CoolViva Pro SE koji odgovara radeonima HD3870, HD3850 pa bi trebalo da moze da se montira i na tvoju.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.