MS Industrial 550w kosta 2000din. i jedva da je mlako pri radu,a sa asusovim programom koji nadgleda rad napajanja nije nasao nikakvu varijaciju vec 2 meseca... Imam Sapphire Ati HD3650 AGP 512DDR3 kome je 550w preporuka za rad...
LC Power je dosta kvalitetnije od MSI, u to nema sumnje. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
LC i taj TT ne mogu da se porede. LC imam, TT sam drzao nekih nedelju dana u drugom kompu, LC se ne cuje,hladno je ko s*sa od vestice a TT cim malo opteretis krene da se dernja. Uz to, LC je jaci a i posle nekoliko padova napona za vreme poslednje oluje, komp sa TT se u 100% slucajeva brutalno resetovao dok je LC sve to fino otrpeo bez neke muke (oba kompa su morala da rade zbog posla). Tog TT sam vratio komsiji i uzeo nazad mog modifikovanog Linkoworlda :)
tiho,extra, meni vec nekih 9+meseci odlicno radi,neznam stvarno sta ta 3650 trazi od 550w napajanja kad moja 3870 512mb ddr4 radi sa ovim tt bez ikakvih problema,svakako preporuka jos nesto,kablovi kod ovih napajanja su stavljeni u crnu mrezicu tako da ti nece strcati po kucistu
Extra napajanje, Vozi 4800x2, 8800gs 2 hdd-a, 2optike bez problema. Inace ovo napajanje proizvodi FSP Fortron. Napajanje je dual-rail 14a+15a, kosta oko 35eur. Za te pare bolje ne moze. Extra tiho (12cm fan). Ima Active PFC
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.